Hvilket drivhus skal du vælge: en stabil ramme og en pålidelig belægning til en god høst

Sengene med grøntsager tiltrækker sommerboere mere end teenagers computerspil. Spænding sporer til eksperimenter: Jeg vil opleve nye sorter af gulerødder, udvide plantager med jordbær, se efter styrketruer. Hvis stædig courgetter og squash ikke er bange for alvorlige nedskæringer og brændende sol og glædeejere med en stor afgrøde, så lækker peberfrugter og ægplanter udendørs, bærer frugt dårligt og beder om ly. Derfor er der et presserende spørgsmål for alle indgroede gartnere sammen med søgen efter frø og definitionen af ​​plantedatoer: hvordan man vælger et drivhus - pålideligt og bekvemt.

indhold

Video Tips til at vælge et drivhus fra cellulær polycarbonat ↑

Kriterier for valg: det vigtigste er grundlaget og materialet ↑

Løs problemet simpelthen: Forestil dig at du køber et hus. Analogier er klare: Den kommende erhvervelse er også en dyr konstruktion, som jeg gerne vil bruge i lang tid. Det bedste drivhus, som et solidt hus, skal have et godt fundament, tag og vægge, det vil sige: et fundament, en ramme, en dækning.

Hvilken ramme er den mest holdbare ↑

Skeletets styrke - husets "skelet" for planter - sikrer, at hothouse vil glæde dig med hidtil usete frugter i årtier. Den skrøbelige struktur bryder ved den første orkan, og hvis den overlever til vinteren, vil den falde sammen under sneens vægt. Drivhuskorsetter er lavet af forskellige materialer: træ, plast, lette legeringer, stål.

Den skrøbelige ramme vil bryde under snedækket eller med stærke vindstød

  • træ

Miljøvenlig og billig træramme vil skuffe med hurtig forfald, nedbør og brud - i små sommer og svær vinter. Hvis det eneste krav til din konstruktion er billig, skal du stoppe med denne mulighed.

Trærammen skal nødvendigvis behandles mod råtning

  • aluminium

Fordelen ved plast og aluminium legeringer - i elegance, nem og enkel pleje. Men luftstrukturen vil kræve en grundig binding til et mere solid fundament - og det er ekstraomkostninger, desuden er der stor risiko for, at det bliver fladt af vind og sne.

Stålramme "spiller ikke" i noget vejr, samler bare, tjener langt. De bedste og holdbare drivhus er opbygget på basis af galvaniserede stål hjørner - de er ikke korroderede, så en solid struktur vil altid beskytte kæledyr. Samvittighedsfulde producenter skiftede til produktion af beskyttelsesrum med stålramme.

Rammen af ​​drivhuset skal være lavet af galvaniseret profil med en tykkelse på mindst 0,8 mm

Hvorfor drivhusefonden ↑

Erfarne lastbilbønder sætter ikke fremtidens "kontor" direkte på jorden. En klog beslutning skyldes gode grunde - et godt fundament udfører mange funktioner:

  • Det beskytter varme - ifølge de seneste undersøgelser, op til 10%;
  • beskytter metalet mod ødelæggelse;
  • beskytter jorden og strukturen mod regnvandstrømme;
  • tilvejebringer en stabil forankring af slagtekroppen og styrken af ​​strukturen;
  • sparer drivhuse fra frost.

Hælde af en traditionel betonbase, som for nylig blev betragtet som obligatorisk, er en lang og dyr proces. Han vil trætte dine nerver og styrke, tømme veskerne betydeligt og tæppe "binde" bygningen til et sted.

Grundlaget for drivhuset, samlet fra en propoleret stang på en mursten grund

Barbasen er mere rentabel med hensyn til materielle vilkår og foretrækker grøntsager - du vil ændre jorden under planterne og overføre frugthuset frit til frilandene. Træstøtten er velegnet til alle typer strukturer, det vil ikke nedbrydes, hvis du behandler overfladen med antiseptisk imprægnering.

Moderne strukturer med polykarbonatbelægning behøver slet ingen grund. Stål stakes slagtes direkte i jorden, drivhusbuer er fastgjort til deres dyser med selvdrejende skruer.

Muligheder og ulemper ved hver dækningsindstilling ↑

Spørgsmålet om valg er ofte reduceret til bestemmelse af belægningens fordele. Tre fælles materialer: polyethylen, glas, polycarbonat - med de opgaver, der er tildelt dem for at beskytte planter klare sig på forskellige måder.

Glasstruktur slår let og forsinker ultraviolet ↑

Glasrammer er nemme at rengøre, synlig lys og samvittighedsfuldt "varme" indbyggerne i havebygningen. Ulemperne ved dækslet er også tilstrækkelige:

  • tung vægt kræver en forstærket ramme;
  • tab af varme på grund af høj varmeledningsevne
  • trænger ikke ind i ultraviolette stråler;
  • skrøbelighed;
  • risiko for skade fra splinter ved brud
  • arbejdskraft i processen med udskiftning af ark.

Træ drivhus med glas

Derfor lider mange sommerbeboere ikke af det valgte valg, og på den gamle måde foretrækker de polyethylenfilm.

Ny polyethylen er nødvendig hver sæson ↑

Materialet tiltrækker en række faktorer:

  • beskytter planter mod dårligt vejr og frost;
  • transmitterer perfekt lys;
  • meget billigt;
  • praktisk at bruge.

Film drivhus - en favorit mulighed for sommer beboere

Hvis du er klar til at dekorere hver sæson teplichku ny kjole (polyethylen forkæle hurtigt) og forene med konstante kondensat ophobninger på overfladen - og de fører til sygdom grønne venner - en opgave, som Galicien bedre løst. Ønsker du at holde trit med moderne tendenser havearbejde kunst - tage et kig på polycarbonat.

Hele sandheden om "ideel" af polycarbonat ↑

Polycarbonat skyndte sig langsomt ind i landområderne og vandt straks fervent kærlighed til entusiastiske beundrere. Northerners stoppede indpakning af tomater til modning i mørke varme hjørner og begyndte at spise modne saftige frugter direkte fra grenen. Naboer arrangeret en konkurrence: hvem vil erhverve et fashionabelt design før. Hvad forklarer populariteten af ​​hidtil uset dækning?

Hvad hedder polycarbonat

Cellulær polycarbonat er en tolags plastik, inden i hvilke hulrum med luft er anbragt i længderetningen - honningkager. Ved opførelse af drivhuse brug paneler af forskellig størrelse.

Polycarbonat til drivhuset

Fordele ved interessant materiale:

  • smukt udseende;
  • let vægt;
  • Den højeste styrke - glasset er mere end 200 gange klogere;
  • lav varmeledningsevne - luft går ikke ud over designet;
  • lys transmission;
  • Impact resistence - frække drenge med sten og store hailstyler er magtesløse;
  • modstand mod enhver vejrforhold
  • holdbarhed;
  • Mulighed for installation uden fundament.

Hvis dit område er dækket af sne og blæst gennem vindene, er det bedre at sætte strukturen på et fundament og give yderligere støtter til vinteren.

Tricks af drivhuset "bolde" ↑

Håndværkerne skaber usædvanlige huse til lurvede drivhusbeboere: en tre-telt markør, en tunnel, en pyramide... Der er altid populære modeller på markedet: buet og gavl.

Et rektangulært drivhus med tag på to sider giver perfekt lys selv med en overskyet himmel. Den klassiske struktur ser godt ud: strenge lige vægge og en trekantet top.

For drivhuset anses bueformen for at være den bedste: sne og vand ruller ned og ødelægger ikke bygningen, varme opbevares internt

Men et drivhus med en buet ramme slår modstanderen i de vigtigste egenskaber:

  • det er lettere at arbejde med - fraværet af skarpe hjørner hjælper med at lægge belægningen;
  • den er tilpasset alle klimatiske forhold: sne og vand forsigtigt glider på overfladen uden at forårsage skade;
  • Kugleformede genstande beskytter varme bedre end andre.

Så svaret på spørgsmålet, hvilken form for drivhus er bedre, en: buet.

Valget er lavet: vi opsummerer ↑

Den opmærksomme læser har allerede mentalt kombineret det bedste materiale med en pålidelig ramme, forestillet formularen, læg strukturen på fundamentet. Det viste sig at være det bedste drivhus: polykarbonat med galvaniserede buede buer, stangfundament (hvis du vil have dig uden det).

Polycarbonat drivhus: rådgivning fra fagfolk ↑

Lad være med at være doven og omhyggeligt studere egenskaberne af de foreslåede varer. Uagtsomhed i undersøgelsen og aftale med sælgeren, hvis formål er gennemsigtigt - for at tjene alle ærlige og bedrageriske metoder - bliver til ubehagelige overraskelser i udnyttelsesprocessen.

Forsikringer om den store pålidelighed af plastrør er en løgn. Buer af bøjningsrør er i første omgang billigere end galvaniseret, men deres genopretning efter synkronisering under sne vil være dyrt, fordi du skal købe nye rør. Eller demonter drivhuset til vinteren.

Vælg et polycarbonat drivhus, hvis ramme er lavet af galvaniseret stål - bygningen varer mere end 30 år

  • Optimal afstand mellem buer

Rammen med et lille stykke buer tåler enhver belastning, så der burde være mange buer.

Giv op de sammenklappelige buer! Enhver sværhedsgrad vil knuse strukturen i leddene. Massive buer er stærkere og mere pålidelige.

Fokus på tykkelsen af ​​metallet: tynde spidse strukturer kan ikke stå for alvorligheden af ​​sneen

  • Porches og døre

I et polycarbonat drivhus kvæles planterne i varme. Gennem ventilation vil disse konventionelle anordninger fra begge ender af strukturen.

Den brise, der er nødvendig i en varme, kommer til et drivhus gennem de åbne døre

  • Egenskaber af belægningen

Et godt polycarbonat er tykt, fortrinsvis to lag. Materialetykkelse mindre end 4 mm og tæthed under 0,7 passer ikke helt. Svære snestorm og tornadoer modsiges af en belægningstykkelse på mere end 6 mm.

For at forhindre kondensering på arkets inderside udledes et materiale med et særligt lag. Find ud af om der er en konstruktion med sådan polycarbonat til salg. Valget skal behandles ansvarligt.

Strukturen er vigtig for dyrkning af visse afgrøder. Hvis dine planer bruger et hus til forskellige grøntsager og blomster, stop ved det universelle gennemsigtige drivhus.

Færdigfremstillet drivhus dækket med polycarbonat

  • Pakning med sæler

Ved installation skal det sikres, at leddene er helt forseglede, og forseglinger kan hjælpe. Pas på, om de ikke er inkluderet - så spar kun forbrugerne upålidelige virksomheder.

  • Ekstra monteringsdele

Omkostningerne ved et mere komplet sæt vil betale sig med hastighed og kvalitet af samlingen.

Sådan beskytter du dig selv, når du køber ↑

Firmaer-odnodnevok, fik rig på salg af lavkvalitets drivhus, meget. I stræben efter overskud går de til farlige tricks:

  • Brug materiale af dårlig kvalitet og skrøbelige dele;
  • give en billig dækning og et svagt skelet til dyrt, det er bedrageri;
  • forfalskede varerne fra kendte mærker;
  • sælge ufuldstændige sæt.

Din uforsigtighed og overdreven troværdighed kan føre til forvirring og bitter tårer om spildte penge. At finde de nødvendige dele til fastgørelse, revner og korrosion på rammen, begravelse af strukturen under snedækkede affald - listen over mulige problemer kan fortsættes på ubestemt tid.

Drivhuset skal være i overensstemmelse med den generelle stil på dit websted

  • Søg efter varerne på internettet på de reviderede virksomheders officielle websteder;
  • gå "til udforskning" i de store butikker af kendte producenter;
  • stol ikke på forhandlere
  • omgå markederne
  • Kontroller pakkenes integritet og udstyrets overensstemmelse med de tekniske data, der er angivet i manualen.
  • nægter at købe, hvis noget skræmmer dig.

Drivhus - et produkt året rundt, om vinteren får du det med en vægtig rabat.

Når man overvejer, hvordan man vælger et drivhus, overveje, hvordan det vil blive kombineret med andre bygninger, beplantninger, stier. Du er forelsket obihazhivat ringeste stykke af sit fædreland, forestille hans glæde overraskelse gæster med en perfekt egnet til landskabet motivet: "Godt gået, og teplichku" i tune "samlet op!" Har et godt valg, behagelig besvær i et nyt "hus" og enorme høst du !

Hvordan vælger man det bedste polycarbonat drivhus: ekspertrådgivning

Sandsynligvis først og fremmest ejere af forstæder planer planlægger at installere et drivhus. Erfarne gartnere, på trods af langvarig dyrkning af grøntsager på det åbne område, kommer også til at opbygge et beskyttet husly. Det er med hvilken dækning, hvilken form og størrelse du skal vide.

Industrien tilbyder trods alt et stort udvalg af forskellige drivhuse og indbefatter instruktionen om at samle et drivhus fremstillet af polycarbonat. Hvordan man vælger et egnet drivhus, givet den brede vifte af priser, former og omslag. For at gøre dette skal du kende fordelene og ulemperne ved de drivhuse, der tilbydes.

Hvordan vælger man det rigtige glashus fra polycarbonat?

Alle drivhusene, der tilbydes på salg, består af en ramme og et dække. Lad os tale mere om hver enkelt, så du selv kan bestemme hvilket polycarbonat drivhus der er bedst, og hvordan man styrker villahusets struktur.
Videoen nedenfor hjælper dig med dette.
https://www.youtube.com/watch?v=1GNbyfTwHfA

ramme

I drivhuse, installeret i køkkenhaver og hytter, kan skeletter være:

  • plast;
  • træ;
  • metal;
  • Aluminium.

Hver af rammerne har sine plus og minus.

plast

Sandsynligvis de mest billige rammer for drivhuse. Desuden rotter de ikke, er ikke modtagelige for korrosion, behøver ikke yderligere behandling. Dette er de parametre, der kan tilskrives plusserne af dette skelet.

Taler om hvordan man vælger et drivhus lavet af honeycomb polycarbonat, bemærker vi manglerne.

Ganske kompleks installation. På grund af strømningssystemet til frigivelse af drivhuse er incidenter af mismatch af komponenter temmelig hyppige. En lille tilladt snebelastning. Mens i Moskva er den gennemsnitlige belastning af snedække ca. 140-160 kg pr. Kvadratmeter. Kan ikke hjælpe selv inkluderet i levering af ekstra stativer.

Og den største ulempe ved sådanne rammer er lethed. Kræver god forankring til jorden eller fundamentet.

træ

Det opvarmes godt om dagen, om natten når det køler, det giver af varme og opretholder temperaturregimet. Let at fastgøre det modstående materiale. Sandsynligvis er det de eneste fordele ved at lave en ramme af træ.

Lad os tale om manglerne.

Kræver en masse tid til rack montering er ønskelig behandling lak eller lak til langsom henfald på grund af høj fugtighed, kræves behandling tjære-Ground af hylderne eller muligvis at armere deres tagmateriale, at bremse forfald.

aluminium

Du kan sige den bedste mulighed.

  • Aluminium er ikke korroderet;
  • Modstandsdygtig overfor fugt
  • Relativt let, hvis du vil flytte til et andet sted.

Hvis det ikke var af flere grunde at overveje anvendelsen af ​​denne mulighed.

  • Hurtig varmeafledning natten, og som følge heraf skabelsen af ​​kølige zoner rundt om rørene.
  • Helt en stor pris;
  • Manglende evne til at forlade i landet på grund af tyveri af ikke-jernholdige metaller.

metal

Drivhusets metalrammer er fremstillet af forskellige typer profiler, V, M og P-formede. V og M-formet ifølge mange anmeldelser anbefales kun på steder med en lille snedække om vinteren. P-formet er meget kraftigere. Men det modstår ikke belastningen af ​​sne mere end 110-120 kg pr. Kvadratmeter.

Den bedste mulighed for forholdene for Urals og Sibirien er faste buer fra et kvadratrør på mindst 25 × 25 mm, med en vægtykkelse på mindst 1,5, bedre end 1,8 mm.

Det er nødvendigt at være opmærksom på, om farve er nødvendig for at beskytte mod øget fugtighed inde i bygningen. Det er værd at opgive denne mulighed til fordel for galvaniserede buer. Ellers skal du efter to eller tre år fjerne polycarbonatpanelerne for nøjagtig omsmaling af buerne på dit drivhus.

Giv ikke sælgerne forsikringer om, at deres drivhuse er af "fremragende kvalitet og billig". Hvor der er en "fri ost", behøver jeg ikke at minde dig om. Drivhuse lavet af polycarbonat: hvordan man vælger det bedste er en kunst!

Yderbelægning

glas

Ikke dårligt, når man bygger drivhuse med stejle taghældninger. Manglerne omfatter en lille snebelastning samt behovet for et stærkt fundament, ellers vil strukturen lede og glasset vil knække.

Denne version af belægningen er mere velegnet til et vinterhus, forudsat at der anvendes en enkeltrums glas enhed.

film

En forholdsvis god mulighed, især hvis filmen er speciel med en høj evne til at passere ultraviolet stråling. En anden fordel er let installation og levering.

De største mangler er kortvarige og skal rense filmen til vinterperioden.

polycarbonat

Ideel til belægning. Polycarbonat er i stand til at tage den krævede form og modstå en betydelig belastning, underlagt visse regler for valg og pleje af drivhuset.

Hvis du vil vokse et stort sortiment af planter, så er den bedste mulighed for at købe et gennemsigtigt polycarbonat. Men hvad polycarbonat bruges til drivhuse?

Vær opmærksom på tykkelsen af ​​arket. Hvis mindre end 4 millimeter, så skal du ikke købe. Selvom det er muligt, forudsat at slagtekroppen er belagt med to lag polycarbonat.

Ganske gode indikatorer for plader med en tykkelse på 6 millimeter, der har et ekstra indre lag, som ikke tillader kondensat at akkumulere inde i drivhuset lavet af polycarbonat. Det bedste i øjnene for specialister og i form af reparation af egne hænder - drivhuse lavet af polycarbonat.
Vær opmærksom på tilstedeværelsen af ​​en belægning, som beskytter polycarbonat mod ødelæggelse under påvirkning af UV-stråling. Og glem ikke grunden under drivhuset af polycarbonat.

Laget, der beskytter mod påvirkning af ultraviolet, ved installation skal vendes opad. Stacking tværtimod vil reducere polykarbonatets levetid i stedet for de deklarerede 10 (faktisk ca. 15) til 3, maksimum 4 år.

Desuden er arkene mærket "til indendørs brug" ikke egnet til brug. De har ikke beskyttelse mod udsættelse for solstråler. Til beskyttelse er den mest anvendte metode lakbelægning.

Køb ikke plader af polycarbonat, der er mærket "Økonomi". Dette er en indikation af tilstedeværelsen af ​​en genbrugspolymer, som reducerer styrken af ​​polycarbonatark.

Videoen nedenfor hjælper dig med at vælge det rigtige drivhus fra polycarbonat.

fund

Så du besluttede, hvad der vil være buer på rammen af ​​drivhuset, samt tykkelsen af ​​polycarbonatpladerne på loftet. Tænk på køb af specialudstyr. Dette omfatter elementer, som sikkert holder polycarbonatet på plads, undtagen polymerbrud og indtræk gennem dem i vandet.

Ved gentagen udsættelse for fugt og sol vil tape blive unstuck, og mikroorganismer kommer ind i den åbne kanal. Som følge heraf vil lyspermeabiliteten falde, og dit drivhus vil skinne med en "grøn, mose" farve. Behandlingen udføres af det forbipasserende dampforseglingsbånd.

Internt udstyr

Hvis der ikke er mulighed for at bo i sommerhus eller ofte kommer for at opretholde mikroklimaet i et drivhus og vanding, så tænk på det automatiske vandingssystem. Ofte kræves en slangedistribution, en opbevaringstank hævet over drivhusgennemsnittet og en vandtidsføler.

Hvis der er vinduer, installer et automatisk ventilationssystem, det vil give den nødvendige temperaturstøtte i løbet af dagen.

Fordelene ved gode polycarbonat drivhuse

  • Modstandsdygtighed over for skader i sammenligning med et glas- og filmhus
  • Polycarbonat kan på grund af plasticitet give enhver form for drivhus;
  • Maksimerer lysoverførsel til planter;
  • Lang levetid i forhold til drivhuse fra andre materialer.

mangler

Måske er den mest betydningsfulde af alle de konstaterede mangler den høje pris sammenlignet med priserne på drivhuse fra andre materialer.

Nu ved du, hvilke drivhuse der er gode fra polycarbonat, og hvilke er det ikke. Hvis du er interesseret, hvordan man bygger et drivhus fra træ til polycarbonat, klik på linket.

Endnu en gang skal du sørge for, hvordan du vælger det rigtige drivhus ved at se videoen.

Agroforum AgroXXI

Drivhuse er bedre, dit råd overholdes.

  • lignende
  • Kan ikke lide det
ogorod 30 jan 2015

  • lignende
  • Kan ikke lide det
kirsty 04 mar 2015

Da jeg var heldig at besvare dit spørgsmål først, begynder jeg med hvad der er værre, ikke bedre. Dårligt - det er her, når der anvendes en tyndvægget åben profil, der ikke dækker vægten af ​​sne og bogstaveligt foldes som et korthus. Det viser sig, at du enten nødt til at rense sneen hele tiden, eller lave en sikkerhedskopi inde i drivhuset, eller du kan slet ikke bruge den, indtil den tunge sne stopper og taget er fjernet til vinteren. Af samme grunde er det dårligt, når afstanden mellem tagrammens dele er mere end en halv meter, og væggene er 70 centimeter.

Hvis du vælger mellem en ramme lavet af rør med runde og firkantede tværsnit, så

Det er bedre at vælge sidstnævnte mulighed, og endnu bedre, at sådanne rør har et tværsnit på mindst 20 * 20. Hvis man vælger til fordel for en sådan kerne, vil det være meget nemmere og hurtigere at gøre det samme ekstra vindue eller lath for at styrke hele drivhuset.

Det buede drivhus er normalt ventileret i enderne, og luften kommer gennem små døre og vinduer. Dette er ikke den bedste løsning, som skal erstattes af et vindue, der ligger på taget fra dets sydside. Derfor er konklusionen, at det er værd at overveje et todelt drivhus.

Hvis materialet selv, så er den mest rentable indstilling polycarbonat, engang dækket og brug næsten uendeligt, min kun nogle gange. Filmen skal ændres hvert år, det tårer hurtigt, slides ud, er mere kedeligt og så videre. Glaset er ok, men kun på væggene, fordi på taget det begynder at knække, hvorfor, jeg vil ikke sige, jeg kender mig ikke. Men faktum er indlysende.

  • lignende
  • Kan ikke lide det
Lisa 08 Mar 2015

Jeg tillader mig selv at indsætte min "piglet": Polykarbonatbuehuset er meget stærkere på sneen, fordi materialet er i bøjet og stresset tilstand. Men i drivhuset, der er lavet et "hus" ligger polycarbonat simpelthen, og derfor er det tungt snefald, du skal sætte over den ekstra polstøtte.
Det forekommer mig, at både profilen og røret er de samme, og alt salt er i tykkelsen af ​​metallet og diameteren. Og stadig: Røret sker ikke lukket, og profiler til hothouses, jeg ser temmelig ofte ud. Det er ikke kun en firkant, men "med et snit". Det er værre, jeg ser. Hmm, det virker som om en eller anden måde vagt udtrykt, hvis det, retter mig, mænd)))))

  • lignende
  • Kan ikke lide det
Tatiana Radoina 11 Mar 2015

Og hvad synes du om pyramidehuse? Stod overfor dem i et af de samme fora og blev glædeligt overrasket over, hvor smukt det er, bare i rummet, kigger på webstedet. Jeg gravede på internettet og fandt ud af at udover skønhed er det også meget praktisk med hensyn til at bruge og dyrke grøntsager, grønne planter og blomster. De skriver, at overophedet luft i sådanne drivhuse ikke akkumuleres omkring planter, og ikke kvæler dem, men rejser simpelthen opad, hvilket skaber et unikt mikroklima.

Rammen er lavet af lette dele, der er mindre i størrelse end dem, hvorfra buede eller to-tumblede drivhuse er samlet. Det viser sig, at filmen eller polycarbonatet vil have mindre, selve designet vil være mobilt og nemt. Og på grund af pyramidformen er det muligt at lave senge i form af tier. På den nederste del kan du plante langvoksede planter og på den øvre - lave statur.

På grund af vægternes store hældning er der konkrete fordele med hensyn til belysning. Om aftenen og om morgenen kommer solens stråler ind i strukturen og afspejles praktisk taget ikke. Men middagsvarmen er slet ikke forfærdelig, fordi strålerne begynder at reflektere, fordi de falder i en vis vinkel. Igen, for en sådan effekt skal pyramiden installeres på et bestemt sted, og det er hele processen, hvor jeg er forvirret.

Pyramidal drivhus giver en minimal skygge, så omkring det kan du stadig bunke alle slags gode. Derudover er det let at organisere luftning, som det er nok til at lave et hul i toppen af ​​strukturen. Det vil være noget som en skorsten, hvorfra varm luft vil undslippe.

Til fugtning kan du bare sætte en spand vand inde i drivhuset, og ikke genere med at skynde ud og så videre. Til alt dette tilføjer jeg, at pyramidhuset er meget smukt, hvis det gøres pænt og med dygtighed.

Hvilket drivhus er bedst at vælge: sorter og anmeldelser

Sommerboere, inden de planlægger at plante agurker eller tomater, arrangerer de først et drivhus. Trods alt lever desværre kun dyrkede planter afgrøder kun i beskyttet jord.

Dette design kan nu købes allerede i færdiglavet form på et hvilket som helst byggemarked eller opbygges uafhængigt af de materialer, der er til rådighed.

Klassificering af drivhuse

Faktisk er der ikke så mange typer drivhuse, de er opdelt af tilstedeværelsen af ​​opvarmning, typen af ​​dækning og det anvendte areal. Som materiale til afslutning af drivhuse anvendes polyethylenfilm, forskellige typer polycarbonat samt glas.

Selvfølgelig er det i stedet for en film bedre at bruge glas, fordi det er et mere holdbart materiale. Du kan tjekke dette på fora, hvor der er mange oplysninger om det.

Mange gartnere foretrækker at levere drivhuse med yderligere opvarmning. Selvfølgelig kan du undvære det, men kun solens stråler opvarmer det lukkede rum. En anden vigtig faktor er drivhusets glasareal.

Andre faktorer for drivhusfordeling fordelt på arter omfatter:

  • behovet for at oprette et fundament
  • type ramme
  • mulighed for luftning
  • tilgængelighed af ledig plads.

Og det nyttige område betragtes også som en vigtig faktor. For eksempel har udformningen af ​​en rektangulær form i sektionen et stort frit rum, snarere end en trekantet.

Valg af rammen af ​​drivhuset

Fremgangsmåden ved køb af materiale til oprettelse af en ramme skal tages seriøst og ansvarligt. Rammen må trods alt ikke føre varme godt, være fast og holdbar. Drivhuse er hovedsageligt lavet af metal- eller trærammer. Hver har sine egne fordele og ulemper.

Drivhuse af metal er holdbare og pålidelige. Til konstruktion af rammen anvendes profilrør, aluminium eller galvaniseret stål oftest.

Men træstrukturer er i stand til at holde varmen bedre end metal hotbeds. Sandt nok skal de anvendes med specielt beskyttelsesudstyr og konstant malet, ellers vil træet hurtigt rotne.

Skeletet fra træet viser sig at være voluminøst, på grund af hvilket mindre solstråler kommer ind i drivhuset. Til fremstilling af sådanne drivhuse bruger normalt fyr, fordi det er stærkt og let. På forskellige fora kan du læse anmeldelser om det.

Hvilke materialer er der fremstillet af drivhuse

Køb af drivhuse begynder med valg af materiale til dækning. Stor efterspørgsel anvendes i øjeblikket til drivhuse med glas, film og polycarbonat.

Mange tror, ​​at polycarbonat overgår alle andre materialer i dets egenskaber, men det er ikke helt sandt. Filmen har også fordele, for eksempel når som helst det er muligt at adskille tag eller væggen af ​​drivhuset for grundig luftning.

Især siden da at dække hotbed med en film vil det ikke være meget svært. Sommerbeboere fjerner det for at beskytte materialet om vinteren, da det ikke overlever sværhedsgraden af ​​sneen og bruddet.

Sandt nok skal de hvert år genudvide dette materiale på drivhuset. Denne mulighed er især velegnet til dem, der ikke kan holde øje med det om vinteren og fjerne sne fra taget.

Selv med fjernelsen af ​​filmen til vinteren, er jorden dækket af sne, hvilket skaber en naturlig temperatur og fugtighed for forskellige mikroorganismer. Hvis jorden forbliver afdækket under taget, så fryser det dybere, og mikroorganismer vil omkomme. Derfor er det så vigtigt at kaste gødning eller sne ind i drivhuset.

Filmen er billig, men du skal overveje at den bliver nødt til at købe den ofte. Mange sorter af polyethylen slides hurtigt under påvirkning af ultraviolette stråler. Derudover kan filmen let punkteres eller revet. Men det bryder ikke, derfor betragtes det som mere sikkert end glas.

Der er stadig en forstærket film. Det vil vare længere end polyethylen, det er også mere stabilt og stærkere at strække, da det har en maskeramme. Denne film kan modstå hagl og stærk vind på grund af det forstærkede mesh indeni. Brug dette materiale vil være flere årstider.

Fordele og ulemper ved glas drivhuse

Strukturer af glas har høj lystransmissionskapacitet. Glas drivhuse har følgende fordele:

  1. De er ikke genstand for forbrænding og oxidation, hvilket ikke kan siges om filmstrukturer. Når der opvarmes sådanne drivhuse, er der derfor ingen fare for antændelse, hvilket fører til frigivelse af skadelige stoffer.
  2. Kombinationen af ​​et glasdæksel med en træramme giver mulighed for at lave en naturlig og økologisk struktur.
  3. Om sommeren oprettes et statisk mikroklima i et glas drivhus.
  4. Pas på silikatmaterialer er enkle, de skal kun rengøres, rengøres og desinficeres regelmæssigt.

Desværre har sådanne drivhuse også mangler, så det er umuligt at kalde dem mest pålidelige og egnede til dyrkning af forskellige afgrøder. Derudover har de brølthed og høj termisk ledningsevne.

Fra glasset vil det være muligt at bygge kun en - eller en gavlkonstruktion. Derudover er det nødvendigt at danne grundlag. Selvfølgelig vil glashuset være langt længere end filmstrukturen.

På grund af sin høje termiske ledningsevne vil høsten dog være forsinket. Installer og transporter dette design skal være pænt.

Polycarbonat drivhuse

Til deres fremstilling er polymerplastik resistent over for mekanisk skade. Polycarbonat passerer lys, ikke værre end glas, uden at give varme ud samtidig.

Når du installerer det, skal du altid være opmærksom på materialets overflade, da forsiden ikke kan erstattes af en omvendt. Inde i polycarbonatet vil hurtigt ødelægge solens stråler.

Polycarbonat har en lav varmeledningsevne, men høj lysgennemtrængelighed, som bidrager til langvarig opbevaring i hotbed, men i varmt vejr kan lufttemperaturen i det stige til 60 grader. Derfor anbefales det at vælge drivhuse med to døre og vinduer til ventilation.

Selvfølgelig har polycarbonat også ulemper. Dette materiale må ikke vaskes med opløsningsmidler, aldehyder eller slibemidler. Selv for oprettelsen af ​​et sådant drivhus skal bygge et dyrt fundament.

Hold kun polycarbonat i vandret position. Omkostningerne ved dette materiale er ret høje. I dag på specialiserede fora forlader man meget feedback på polycarbonat drivhusene. De bør læses for at finde det bedste design.

Former af drivhuse

De mest populære er:

  • Halvcirkelformede.
  • Arch.
  • A-formede former.
  • Rektangulære strukturer med en stiv struktur.

Halvcirkulær drivhus - den enkleste løsning. Selv om det har et primitivt design, er det stadig effektivt. Til sin konstruktion anvendes buede plast- eller stålrør.

Dæk drivhuset med en forstærket eller polyethylenfilm. Og det første materiale er meget bedre end sidstnævnte. Derudover er forstærkede film bedre egnet til halvcirkulære drivhuse.

Det eneste negative af sådanne former er manglen på vertikale vægge på grund af hvilke planter ikke kan vokse nær kanten. Til sådanne formål er buede konstruktioner mere egnede. Indgangen til dem er i form af en halvcirkel.

Drivhuse lavet i form af bogstavet A, er noget mellem de halvcirkelformede og buede konstruktioner. Disse drivhuse er forskellige, fordi toppen i dem ikke er bueformet, så de kan dækkes af mere stive materialer og ikke kun med en film.

Hothouses af stive former er meget populære i dag, men de bruges mest af fagfolk. For at opbygge en sådan struktur skal du søge hjælp fra specialister.

Hvad skal man overveje, når man vælger et drivhus

Før du køber et drivhus, bør du bestemme tidspunktet for dets brug, fordi det afhænger af det, gør yderligere opvarmning eller ej. Desuden er det nødvendigt at vælge på forhånd sin fremtidige placering.

Det anbefales at installere drivhuse på sydsiden for god belysning. Under erhvervelsen af ​​drivhuset er det nødvendigt at tage hensyn til det materiale, der er omfattet af det, fordi ikke alle er egnet til permanent brug.

Hvilken hotbed kan bedst løses alene uafhængigt efter deres behov. Men du skal stadig huske, at drivhusets ramme skal modstå forskellige belastninger og være stærke.

Når du vælger den rigtige løsning, skal du ikke glemme, at den ekstra varme forbruger meget strøm. Generelt går varmen gennem strukturens vægge og jorden, og kun en lille del af den er spredt gennem taget.

Af denne grund er det nødvendigt at sikre, at huset er lufttæt på en sådan måde, at det reducerer varmetabet om vinteren. Denne procedure vil betydeligt spare opvarmning omkostninger.

På byggemarkeder kan du købe et klargjort drivhusdesign eller bygge det selv efter dine behov.

Kommentarer fra forbrugere på fora om drivhuse lavet af polycarbonat

I mange år var hun engageret i voksende grøntsager i glaskonstruktioner. For at få en tidlig høst måtte du bruge meget tid og enorm styrke. Når temperaturen i drivhuset faldt, måtte tomater og agurker være dækket af film.

Dette problem blev løst umiddelbart efter køb af et polycarbonat drivhus. Selv om vinteren fryser jorden ikke, varmeovnerne begyndte at blive brugt i de sjældneste tilfælde.

Vi har mange drivhuse på stedet. Manden bygget dem selv, brugte meget tid og energi. Men hvert år var der de samme vanskeligheder - korrosion, da filmen blev revet, så blev skeletet bøjet. Derfor besluttede vi os for at købe polykarbonatkonstruktion. Hun kunne glemme disse problemer.

Valg af rigtige drivhus anmeldelser

Hvordan man vælger et solidt drivhus lavet af polycarbonat.
De fleste gartnere forstår behovet for et drivhus på et forstædersted. Også perfekt repræsentere, der vil gøre i det. Men næsten alle er plaget af spørgsmålet: hvordan man ikke mister, når man vælger et drivhus?
I denne artikel vil vi forsøge at svare på spørgsmålene: Hvad skal drivhuset være? Hvilket drivhus skal man vælge? Hvordan vælger man et solidt drivhus? Hvilke er bedre og hvilke er værre? Hvilket polycarbonat skal man vælge? Osv Straks foretage en reservation, at vi ikke vil annoncere her nogen specifikke mærker, men forsøge at give en generel ide om principperne for at vælge et drivhus fremstillet af polycarbonat.
Afhængigt af det materiale, hvorfra rammen er lavet, kan alle drivhuse opdeles i 2 store grupper:
1) Drivhuse af galvaniseret profil
2) Drivhus fra den malede prof. rør
Lad os se nærmere på dem.
Drivhuse af galvaniseret profil består som regel af mange elementer, der skal sammenføjes under montage, og profilen er ikke lukket. Hvis vi taler om kvalitet galvanisering, så er det meget lidt modtageligt for korrosion. Det vil sige, vil ikke ruste. Men samtidig har sådanne strukturer meget lav styrke. Dette gælder især for billige drivhuse. Buerne der består af mange dele, tykkelsen af ​​metallet er ofte 0,5-0,8 mm, som ikke modstår kritik og snebelastninger. Sådanne drivhuse, selv fra vindens indflydelse, bliver løsnet. Og samlingen af ​​et sådant drivhus er en lang og besværlig proces, som nogle gange strækker sig i uger.
Drivhus fra prof. Rørene er generelt mere holdbare, men mere tilbøjelige til korrosion. Arcs i sådanne drivhuse består ofte af 1-2 elementer, som er meget mere pålidelige end buen af ​​galvaniserede drivhuse. Samling tager meget mindre tid (2 personer uden erfaring samler faktisk et sådant drivhus i 5-8 timer).
Hvad du skal være opmærksom på, når du vælger et drivhus, for ikke at falde sammen om vinteren:
1) Hvor mange elementer er sammensat af buer og pedimenter. Jo mindre jo bedre. Ideelt set for at sikre, at buerne var sømløse, er pedimenterne svejset (det vil sige alle elementerne i pedimentet - døre og vinduer - er allerede svejset i fabrikken). Dette design har maksimal styrke
2) Sektion sektion - den bedste 20x40 mm (mere bare sker ikke endnu)
3) Tykkelsen af ​​metallet - fra 1,2 mm (mere kan være mindre umuligt)
4) Afstanden mellem buerne er optimalt fra 0,67 m. (Og Gud forbyder at købe drivhuse med en afstand mellem buerne på 2 m)
5) Tværsnittet af basen er mindst 20x40 - kun i dette tilfælde kan man sige, at drivhuset har en base. Fra bunden 20x20 vil ikke være meget brug.
Hvad skal man kigge efter, når man vælger et polycarbonat:
1) Tykkelse på 4 mm. Spørg sælgere om tykkelsen af ​​polycarbonat! Der er ingen 3,5 mm og 3,8 mm. Dette er et lavkvalitets polycarbonat, der holder dig meget lille
2) Tilstedeværelsen af ​​et beskyttende lag af ultraviolet. Laget skal påføres. Nogle sælgere siger, at der er additiver fra ultraviolet "i masse" - det vil sige i råmaterialer, hvorfra polycarbonat fremstilles. Det er alt sammen fra den kloge, denne polycarbonat garanteres at blive ødelagt i 2-3 år.
Og det sidste ønske: Køb ikke på forsikringer fra sælgere, at drivhuset er fremragende, om end billigt. Det sker ikke! Og så vil du miste meget mere, købe næste år et nyt drivhus i bytte for den gamle ødelagt.
Og som en af ​​de store sagde: "Jeg er ikke så rig at købe billige ting."
V. Petrov
Tilmeld dig gratis til "GARDENING TIPS"

Relaterede nyheder

Kommentarer (0)

oplysninger
Besøgende i gruppen Gæster. kan ikke kommentere denne publikation.

Site for gartnere, blomsterproducenter, gartnere
"Avisen SadovoD." E-mail: [email protected]

Citat (onkel Vovka @ 3.5.2013, 19:03)

Nå for kvalitet: = "Teremok".


Kvaliteten er god, men kun - produktionskulturen lider.

Læs mere:
Præcis et år siden tog jeg fra "Teremka" et drivhus "ELITE" (det forekommer) fra et kvadratisk rør 25x25mm. Jeg indsamlede mig selv - 5 dage. To gange havde jeg brug for "hjælp fra en ven", dette er begyndelsen på forsamlingen (træk og montering af enderne) og polykarbonatforing.

Bemærkningerne er som følger.
1. Læg og burr - hvor det er muligt. (Da jeg indså det, fandt jeg raspen og dumt ramt overalt på alle fremtidige forbindelser indenfor og uden for rørene.)
2. Peberrodskoordinat møtrikbolt (de er svejset i rør (fingre), der er ikke noget at gøre ved det, det forbliver kun forkert, når de samles).
Tilstrømningen af ​​jern fra svejsning også plukket det med en rasp.
3. På baserne er afstanden mellem buerne på alle spændinger forskellige, plus eller minus 5 mm (ved montering af matyugi, men nu umærkeligt) og
!!! et spænd af en eller anden grund var kortere med 25 mm (matyugi) !!!, men symmetrisk på begge grunde. (senere viste det sig at være nyttigt, på grund af dets polykarbonatvisor over indgangen).
Alle fingrene er nøjagtigt de samme, så jeg tog mine fingre til denne flyvning, og de blev hurtigt afskåret på firmaet af dem meget 25mm og svejsede møtrikkerne igen. (Sandheden måtte lytte, at jeg ikke forstår noget i samling af drivhuse).
4. Polycarbonat tilbød et valg på 3 mm eller "4 mm - godt" - "GOST".
Jeg blev ledet, men det viste sig at på siderne var der skrevet "Gostovsky", men af ​​en eller anden grund var GOST-nummeret ikke der.

)
På grund af hvilken side at lægge ned - uanset hvad, jeg tror snart det begynder at hælde. Det var nødvendigt at kigge efter "jødisk" i byen, de siger det er godt.

Hvad er fordelene.
Timing, levering, lastning, losning - alt er klart.
Vinteren blev forsvaret uden støtterne af "taget" - stærk.

Mine skoler.
1. Jeg advarede ikke fabrikanten om, at jeg ville se på kvaliteten af ​​det færdige produkt (jeg antog, at alting ville være fint).
2. Kontroller ikke produktet før indlæsning.
3. Lazed at se en prøve af polycarbonat.
4. Jeg har ikke forberedt et fundament på forhånd.
5. Jeg har ikke fjernet (ikke blæse ud) jernspånene efter at have boret huller til selvlukkende skruer, og nu er der rustne pletter på disse steder.

Jeg tilføjer.
Men nu er det en skønhed værd, og bedsteforældre er glade!
I marts gik farfarene til landet. Huset er koldt og fugtigt i drivhuset +28 C. Opkald fra dacha: "Sporene fra sneen er blevet renset, men nu sidder vi, vi drikker te i drivhuset."

Stillingen er redigeret af ЕНЭС - 8.5.2013, 1:57

Gruppe: Medlemmer
Indlæg: 0 Medlemmer:
Medlem siden:
Brugernr: 53670
Tak sagde: 427

UNEG. Jeg tror de fleste producenter vil have de samme sko. Sandsynligvis er det konsekvenserne af streaming manuel samling, når en specialist ikke har tid til at tilpasse hver enkelt del individuelt såvel som at måle alle dimensioner til en millimeter.
Af den måde, de prøver, der udstilles af Teremkom bare lider af dette, vil der kun være en "run-up" mere.
Jeg holder stille om grøder, snot fra svejsning mv.

Citat (UNEG @ 8.5.2013, 2:48)

4. Jeg har ikke forberedt et fundament på forhånd.


Da drivhuset ikke er det første år, fra hvad lavede fundamentet?

Citat (UNEG @ 8.5.2013, 2:48)

Det var nødvendigt at kigge efter "jødisk" i byen, de siger det er godt.

Artstudio. Jeg vil deltage i spørgsmålet om Boda. hvad vil du komme ud af pengene? Nå, for eksempel rammen på 3 til 6 m. Hvor meget vil det koste?

ZONE HOBBY - forum

Der er et sådant materiale, polycarbonat. Sig en klassisk ting.
Min ven, en medborger, satte et drivhus af polycarbonat.
Han taler ikke dårligt. Varmen bevarer, solstrålerne skæres af.
Lys er nok, men der er ingen varme i drivhuset. Jeg har en varm sommer,
at passagerne er vandet, for at sænke temperaturen og øge fugtigheden.
Luften tørrer, rædsel. Jorden skal vandes to gange om dagen.
Lær for polycarbonat.

En dovenskab er min mor og en drøm, og min far er også dygtig.
Tegn tillader ikke lang tid at sidde. En side, lang tid til at lyve.
Jeg af naturen ikke sidde ned. Jeg blev ikke taget i hæren af ​​sundhedsmæssige årsager,
sendt til et militært anlæg, en installatør af radioudstyr. sidish
ved bordet i 8 timer, paiaesh. To års hårdt arbejde. Jeg gik derefter ind i elektrikere.
Det er her, hvor himlen er for mig. Vedligeholdelse og reparation af industrielt udstyr.
En hel dag på dine fødder. Fra maskinen til maskinen. Fra hanen til svejsemaskinen.
Nogle gange ville jeg sidde. Og nu, ude af vane, frem og tilbage,
der, domstol. Jeg ser om aftenen, men hvad gjorde jeg?

Om polycarbonat drivhuse ved, de sælges fra os, er ikke billige. Anmeldelser har ikke hørt om disse drivhuse, jeg kan ikke sige noget.

Dmitry blev rost for sine drivhuse, jeg vil, jeg har en 6-fods, nu ønsker jeg en anden, 4 m eller også ved 6. Min mand sagde, at han vil bygge og polycarbonat cover, det er billigere at komme ud.

Senest redigeret af Olla den 05 Mar 2015, 16:00. Redigeret 1 gang i alt.

Faktisk bragte jeg mig ikke. Og han delte sine præstationer. Vi har trods alt noget at vise dig. Lad dem forsøge at prale med dem, der ikke har noget at vise. Nogle ukrudt vokser. Vi havde meget sne i sidste år. Og i året før, så meget piled op, at jeg havde på et glashus, endda en glasudbrud. Tortureret for at sne sneen.

I år er der næsten ingen sne. Engang fjernet og alt. Nu er det bare jord.
Nogle gange regner det. Ja frost om natten. Lille.

Og du har et godt drivhus.
Længde på seks meter. Og hvor meget er bredden?

Ja, jeg ønskede ikke at fornærme, jeg er ked af, hvis det, og stadig har brug for at bygge et drivhus, vil ikke alle være i stand til, men min mand ikke ved, hvordan, så jeg købte en færdig fremstillet af polycarbonat, og før det var kun rammen og trak filmen hvert år. Min bredde er som 3 m, jeg kan ikke huske nøjagtigt, jeg plante to rækker på begge sider. Men jeg tror, ​​jeg gøre lidt anderledes fra kanten ned to fødder, så lad der være et spor, og den ekstreme tomater hvile på en sidevæg, jeg bliver dlinnoroslye tomater, 1, 5 -2 m høj. Igen vil jeg gå tæt, jeg har endnu ikke behersket et sådant drivhus, jeg har det i 2 år.

Senest redigeret af Olla den 18. januar 2015, 21:59, redigeret 1 gang i alt.

2 år jeg bruger, kan jeg give nogle evalueringer.
Pris - dyrt, hvis du køber en hel, det kostede mig 6 ​​meter på 14 000 rubler i løbende priser på $ 215, samlede sig, og de ville stadig have givet 2.000 rubler ($ 30). Hvis du kun køber polykarbonatark og gør drivhuset selv, går det billigere, 1 ark koster 1100 rubler, det er 17 dollar ca. til den nuværende sats.
Varme - sparer ikke, du skal åbne vinduet og døren på den anden side, så brisen var.
Kold - minus 5 i 2-3 dage i træk, så fryser alt inde inde. Jeg sætter på en elkomfur til natten.
Harvest - hvad du så, så høste, vokser ikke af sig selv, du skal lægge dine hænder på alt.
Sne - er konstant nødt til at rydde op fra taget og grave ud fra siderne, ellers knuse polykarbonat og endda bøje bågen, selvom de er lavet af metal.

Senest redigeret af Olla den 18. januar 2015, 21:58, redigeret 1 gang i alt.

I flere år har jeg gået forbi disse drivhuse i forretningerne og føler en slags afstødende følelse fra dem. Jeg kan ikke lide kuplen form af polycarbonat drivhuse. På de to yderste rækker af høje planter må man ikke plante.
En anden faktor, jeg tror, ​​at prisen er overdrevet, og drivhuset selv annonceres for at købe. På grund af de tykke snebetræk polycarbonat drivhuse smuldrer de gennem haglen. Nå, hvis drivhuset ved siden af ​​huset, kan du fjerne sne til tiden fra taget. Og hvis drivhuset er i landet, og der ikke er tid til at gå der, er alt penge i røret.

Olga, havde du drivhus fremstillet af andre materialer - glas, film? Kan du sammenligne?

På mig er alle hothouses arrangeret det samme. På siderne af haven. Hævet af
højde 20-30 cm fra jorden. Sengenes bredde er 50 cm. Derefter passerer 50 cm.
Midt i haven er 1 m bred. Det er bekvemt at betjene fra begge sider.
Den gennemsnitlige seng er også hævet. Vi forsøgte og på en anden. Sadili og tasker,
og i spande. Hævet senge, for os den mest bekvemme.

Hvordan vælger man et polycarbonat drivhus: tips og feedback

På dette tidspunkt er meget populære klar polycarbonat drivhuse Hvordan vælger man et polycarbonat drivhus? For det første skal du være opmærksom på rammen. Så kig på omslaget. Hvis begge passer, er det nødvendigt at tage. For at forstå, hvor godt bygningen er, vil kundens feedback også hjælpe. Læs dem, og efter folks ledetråde vælger du den bedste løsning.

På nuværende tidspunkt er klargjorte drivhuse af polycarbonat meget populære. Der er flere grunde til dette. For det første er strukturen lys. For det andet er det pålideligt. Tilføj til dette en billig pris, og du vil forstå, at den bedste løsning ikke findes.

Generelle egenskaber

Mange moderne producenter bruger polycarbonat til at skabe drivhuse. Når materialet er godt, hvad er brugen af ​​det? Kommentarer fra forbrugerne fortælle følgende om ham:

  • Materialet er holdbart, hvilket gør det muligt at bruge 0,3 millimeter ark til bygninger af sorten "peber";
  • Pladens levetid er ret stor, lysstyrken er høj;
  • polycarbonat er ikke brændbart, det afgiver ikke skadelige stoffer under en brand;
  • Materialet er duktilt, let, kan have UV-beskyttelse.

De præsenterede egenskaber gør bygninger af den slags "peber" og andre bekvemme i drift. Hvilke vinter polycarbonat drivhuse er bedre, og hvorfor er de mere populære end drivhuse? Lad os overveje yderligere.

Det bedste året rundt drivhus og sæsonbestemt destination for polycarbonat - design af firmaet "Will"

Vurdering af de mest populære arter

Klimaet i vores land er ustabilt, så voksende grøntsager kan være ret vanskelige. I lyset af dette foretrækker mange sommerbeboere at placere planter i særlige drivhuse, så du kun kan spare høsten. Hvis du er interesseret i færdige dacha bygninger, vil det være nyttigt at finde ud af, hvilke drivhuse der blev anerkendt som det bedste i år.

Drivhuse fra "Vil"

Den bedste drivhus året rundt og sæsonbestemt destination for polycarbonat - design af firmaet "Will". Det produceres i byen Dubna (Moskva forstæder). De mest populære muligheder er anført nedenfor.

  • Drivhus «Dachnaya-2DMUM». Prisen på rammen er 2 meter høj og 3 meter bred og når 12800 rubler. Sammen med polycarbonat kan bygningen købes til 18 tusind rubler.
  • Dachnaya-Strelka drivhus. Levetiden er lang. Strukturen er stærk, og drivhuset tolererer fuldstændigt svære vejrforhold. Snebelastningen pr. Kvadratmeter kan nå op til 450 kg. Prisen på rammen er omkring 20 tusind rubler, rammen og polycarbonatet - fra 27 tusind.

Hele året drivhus "Harvest" fortjener særlig opmærksomhed

"Kreml-pakken"

Dette design faldt i rating på grund af dets lave omkostninger. Producent - "Nye former" (Moskva). Bygningens højde er 2,1 meter, bredde - 3 meter. Den tilladte belastning på m 2 er 234 kg. Prisen på rammen er fra 20 tusind rubler.

"Harvest"

Det er værd at bemærke og huglogodichnye drivhus "Harvest". Virksomheden er "TD Urozhai" (Nizhny Novgorod by). Omkostningerne ved en ramme med polycarbonat er 12 tusind rubler. Den bedste model er Elit-Absolute.

"Uralochka"

Fabrikanten er OOO Neftekamsk Mechanical Plant. Hvis du beslutter dig for at vælge denne indstilling, ved du i forskellige regioner, at prisen for produktet varierer. Snebelastning pr. M 2 - 20 kg.

"Perchina"

Rammen koster 7-8 tusind rubler, rammen med polycarbonat - i 12-13 tusind rubler. Kræver ikke et fundament. "Peber" er anderledes, fordi du ikke behøver at fjerne polycarbonat til vinterperioden.

Hothouse "Uralochka" (video)

Denne vurdering foregiver ikke som den mest præcise, men det viser, hvilke moderne drivhuse der fortjener øget opmærksomhed. Hvis du har en lille have eller konstruktion er nødvendig i en kort periode, er der ingen grund til at betale for meget, du kan bare installere et drivhus på plottet. Shop drivhus er ret dyrt, og ethvert drivhus vil koste flere gange billigere.

Udvælgelseskriterier

Vælg et drivhus er ikke så let, det er nemmere at lave et drivhus. Først skal du være opmærksom på tykkelsen af ​​polykarbonatarket. Den mest økonomiske mulighed er produkter med en tykkelse på 4 millimeter. De er ideelt til opførelse af forårs- og sommerbygninger af sorten "peber". Sådanne landbygninger skelnes af det faktum, at der i dem er støttebuerne ofte placeret.

Polycarbonat med en tykkelse på 8-10 mm er bedre til vinterkonstruktion. Materialet med den præsenterede tykkelse har fremragende styrke, lav varmeledningsevne og god lystransmission. Spændinger mellem søjlerne er ret store.

"Dachnaya-Strelka" drivhus kan bære belastningen af ​​sne pr. Kvadratmeter op til 450 kg

Når du vælger et drivhus lavet af polycarbonat med en tykkelse på 16-20 millimeter, får du en varm konstruktion, hvor drivhuset i dette tilfælde bare taber. Imidlertid har polycarbonatpladerne i den præsenterede plan et stort antal honningkager, som forhindrer dem i at passere solens stråler. Som et resultat viser det sig, at det er bedre at bruge den præsenterede konstruktion til drivhuse eller vinterhave.

Alt salt i rammen

Når du vælger et drivhus til korrekt at være særlig opmærksom på rammens egenskaber, afhænger rammens levetid på det. Den kan fremstilles i form af M, V og U-formet profil. Der er en anden mulighed, der er populær, som omtaler siger - galvaniseret profileret rør med en firkantet sektion på 30x30 millimeter. Den præsenterede version betragtes som den mest pålidelige. Men han har en lille ulempe - prisen.

Når man vælger et design, er det værd at være opmærksom på tykkelsen af ​​metallet. Drivhusets liv afhænger af dette. De profilerede rammer af sorten "peber" tolererer perfekt transport, har en lille vægt, er godt samlet. Men de kan ikke opretholde en stor mængde sne.

Rammen fra galvaniseret profilrør betragtes som den mest pålidelige løsning

Hvis du leder efter vinterkonstruktion, hvilket vil koste billigt, er det bedre at give præference til pvc-rammer. Da et sådant produkt har en lav konduktivitet for termisk ledningsevne, trænger kold luft ikke ind i drivhuset præcist. Feedback om denne mulighed er positiv, men der er en betydelig ulempe - rammen er for lys. Det betyder, at en stærk vind bare kan bære den væk.

Det er ikke forbudt at vælge en ramme til drivhus og træ, men levetiden i dette tilfælde vil være lille. Træet ser imidlertid æstetisk glædeligt ud, det absorberer varme godt, hvilket betyder at mikroklimaet i rummet vil være optimalt. Men det er værd at huske, at høj fugtighed beskadiger træet, det kan begynde at rådne.

Det anbefales at vælge en ramme fra aluminium. Dette materiale ruster ikke, vejer lidt, og hvis du løser det godt, vil det ikke gå overalt. Samtidig er strukturen præget af god termisk ledningsevne, hvilket betyder en langsom afkøling af drivhuset om natten.

Udførelse af valg af drivhuse fra polycarbonat, det vil være rigtigt at være opmærksom på vægtykkelsen og tværsnittet af profilrøret. Således at konstruktionen modstår snebelastninger, bør tykkelsen af ​​metal være mindst 0,5 millimeter.

Saml drivhuset i henhold til vejledningen, ellers kan der opstå problemer

Kundeanmeldelser

Hvis du beslutter dig for at vælge et polycarbonat drivhus, vil du absolut ikke miste det. Bygningerne modstår helt vinterkulden, de kan plante næsten alle afgrøder i dem, og endda tidligere end normalt. Høsten af ​​grøntsager i de repræsenterede slægtsdesign er fremragende, og selv om natten fryser koldt planter ikke.

Forbrugernes tilbagemeldinger antyder imidlertid, at det er nødvendigt at indsamle et drivhus kompetent, ellers kan der opstå problemer. Så hvis sidevæggene ikke er ordentligt dækket, kan kondensatet dræne ned - dette skal tages i betragtning.

Bygningens levetid er lang - mere end 3 år. Men nogle gange kan opbygningen af ​​"peber" mislykkes på grund af snebelastninger, så det anbefales at give præference for forstærkede strukturer. Bedre lidt overbetale med det samme, så brug penge på reparationer.

Hvordan man vælger et drivhus (video)

For at vælge et drivhus lavet af polycarbonat skal der tages hensyn til flere punkter. Først og fremmest læse anmeldelserne - de afslører normalt sandheden. Men meget afhænger af, hvad dit mål er. Så, at forsøge at spare penge, er det værd at give fortrinsstilling til drivhuset "Pepper", og det er bedre at købe et drivhus. Hvis du har brug for en struktur med lang levetid, skal du vælge et dyrt polycarbonat drivhus udstyret med en stærk base.

For ikke at miste materiale skal du sørge for at gemme det til dit sociale netværk Vkontakte, Odnoklassniki, Facebook, ved blot at klikke på knappen nedenfor:

Yderligere Publikationer Om Planter