Hvilket drivhus er bedst at vælge: sorter og anmeldelser

Sommerboere, inden de planlægger at plante agurker eller tomater, arrangerer de først et drivhus. Trods alt lever desværre kun dyrkede planter afgrøder kun i beskyttet jord.

Dette design kan nu købes allerede i færdiglavet form på et hvilket som helst byggemarked eller opbygges uafhængigt af de materialer, der er til rådighed.

Klassificering af drivhuse

Faktisk er der ikke så mange typer drivhuse, de er opdelt af tilstedeværelsen af ​​opvarmning, typen af ​​dækning og det anvendte areal. Som materiale til afslutning af drivhuse anvendes polyethylenfilm, forskellige typer polycarbonat samt glas.

Selvfølgelig er det i stedet for en film bedre at bruge glas, fordi det er et mere holdbart materiale. Du kan tjekke dette på fora, hvor der er mange oplysninger om det.

Mange gartnere foretrækker at levere drivhuse med yderligere opvarmning. Selvfølgelig kan du undvære det, men kun solens stråler opvarmer det lukkede rum. En anden vigtig faktor er drivhusets glasareal.

Andre faktorer for drivhusfordeling fordelt på arter omfatter:

  • behovet for at oprette et fundament
  • type ramme
  • mulighed for luftning
  • tilgængelighed af ledig plads.

Og det nyttige område betragtes også som en vigtig faktor. For eksempel har udformningen af ​​en rektangulær form i sektionen et stort frit rum, snarere end en trekantet.

Valg af rammen af ​​drivhuset

Fremgangsmåden ved køb af materiale til oprettelse af en ramme skal tages seriøst og ansvarligt. Rammen må trods alt ikke føre varme godt, være fast og holdbar. Drivhuse er hovedsageligt lavet af metal- eller trærammer. Hver har sine egne fordele og ulemper.

Drivhuse af metal er holdbare og pålidelige. Til konstruktion af rammen anvendes profilrør, aluminium eller galvaniseret stål oftest.

Men træstrukturer er i stand til at holde varmen bedre end metal hotbeds. Sandt nok skal de anvendes med specielt beskyttelsesudstyr og konstant malet, ellers vil træet hurtigt rotne.

Skeletet fra træet viser sig at være voluminøst, på grund af hvilket mindre solstråler kommer ind i drivhuset. Til fremstilling af sådanne drivhuse bruger normalt fyr, fordi det er stærkt og let. På forskellige fora kan du læse anmeldelser om det.

Hvilke materialer er der fremstillet af drivhuse

Køb af drivhuse begynder med valg af materiale til dækning. Stor efterspørgsel anvendes i øjeblikket til drivhuse med glas, film og polycarbonat.

Mange tror, ​​at polycarbonat overgår alle andre materialer i dets egenskaber, men det er ikke helt sandt. Filmen har også fordele, for eksempel når som helst det er muligt at adskille tag eller væggen af ​​drivhuset for grundig luftning.

Især siden da at dække hotbed med en film vil det ikke være meget svært. Sommerbeboere fjerner det for at beskytte materialet om vinteren, da det ikke overlever sværhedsgraden af ​​sneen og bruddet.

Sandt nok skal de hvert år genudvide dette materiale på drivhuset. Denne mulighed er især velegnet til dem, der ikke kan holde øje med det om vinteren og fjerne sne fra taget.

Selv med fjernelsen af ​​filmen til vinteren, er jorden dækket af sne, hvilket skaber en naturlig temperatur og fugtighed for forskellige mikroorganismer. Hvis jorden forbliver afdækket under taget, så fryser det dybere, og mikroorganismer vil omkomme. Derfor er det så vigtigt at kaste gødning eller sne ind i drivhuset.

Filmen er billig, men du skal overveje at den bliver nødt til at købe den ofte. Mange sorter af polyethylen slides hurtigt under påvirkning af ultraviolette stråler. Derudover kan filmen let punkteres eller revet. Men det bryder ikke, derfor betragtes det som mere sikkert end glas.

Der er stadig en forstærket film. Det vil vare længere end polyethylen, det er også mere stabilt og stærkere at strække, da det har en maskeramme. Denne film kan modstå hagl og stærk vind på grund af det forstærkede mesh indeni. Brug dette materiale vil være flere årstider.

Fordele og ulemper ved glas drivhuse

Strukturer af glas har høj lystransmissionskapacitet. Glas drivhuse har følgende fordele:

  1. De er ikke genstand for forbrænding og oxidation, hvilket ikke kan siges om filmstrukturer. Når der opvarmes sådanne drivhuse, er der derfor ingen fare for antændelse, hvilket fører til frigivelse af skadelige stoffer.
  2. Kombinationen af ​​et glasdæksel med en træramme giver mulighed for at lave en naturlig og økologisk struktur.
  3. Om sommeren oprettes et statisk mikroklima i et glas drivhus.
  4. Pas på silikatmaterialer er enkle, de skal kun rengøres, rengøres og desinficeres regelmæssigt.

Desværre har sådanne drivhuse også mangler, så det er umuligt at kalde dem mest pålidelige og egnede til dyrkning af forskellige afgrøder. Derudover har de brølthed og høj termisk ledningsevne.

Fra glasset vil det være muligt at bygge kun en - eller en gavlkonstruktion. Derudover er det nødvendigt at danne grundlag. Selvfølgelig vil glashuset være langt længere end filmstrukturen.

På grund af sin høje termiske ledningsevne vil høsten dog være forsinket. Installer og transporter dette design skal være pænt.

Polycarbonat drivhuse

Til deres fremstilling er polymerplastik resistent over for mekanisk skade. Polycarbonat passerer lys, ikke værre end glas, uden at give varme ud samtidig.

Når du installerer det, skal du altid være opmærksom på materialets overflade, da forsiden ikke kan erstattes af en omvendt. Inde i polycarbonatet vil hurtigt ødelægge solens stråler.

Polycarbonat har en lav varmeledningsevne, men høj lysgennemtrængelighed, som bidrager til langvarig opbevaring i hotbed, men i varmt vejr kan lufttemperaturen i det stige til 60 grader. Derfor anbefales det at vælge drivhuse med to døre og vinduer til ventilation.

Selvfølgelig har polycarbonat også ulemper. Dette materiale må ikke vaskes med opløsningsmidler, aldehyder eller slibemidler. Selv for oprettelsen af ​​et sådant drivhus skal bygge et dyrt fundament.

Hold kun polycarbonat i vandret position. Omkostningerne ved dette materiale er ret høje. I dag på specialiserede fora forlader man meget feedback på polycarbonat drivhusene. De bør læses for at finde det bedste design.

Former af drivhuse

De mest populære er:

  • Halvcirkelformede.
  • Arch.
  • A-formede former.
  • Rektangulære strukturer med en stiv struktur.

Halvcirkulær drivhus - den enkleste løsning. Selv om det har et primitivt design, er det stadig effektivt. Til sin konstruktion anvendes buede plast- eller stålrør.

Dæk drivhuset med en forstærket eller polyethylenfilm. Og det første materiale er meget bedre end sidstnævnte. Derudover er forstærkede film bedre egnet til halvcirkulære drivhuse.

Det eneste negative af sådanne former er manglen på vertikale vægge på grund af hvilke planter ikke kan vokse nær kanten. Til sådanne formål er buede konstruktioner mere egnede. Indgangen til dem er i form af en halvcirkel.

Drivhuse lavet i form af bogstavet A, er noget mellem de halvcirkelformede og buede konstruktioner. Disse drivhuse er forskellige, fordi toppen i dem ikke er bueformet, så de kan dækkes af mere stive materialer og ikke kun med en film.

Hothouses af stive former er meget populære i dag, men de bruges mest af fagfolk. For at opbygge en sådan struktur skal du søge hjælp fra specialister.

Hvad skal man overveje, når man vælger et drivhus

Før du køber et drivhus, bør du bestemme tidspunktet for dets brug, fordi det afhænger af det, gør yderligere opvarmning eller ej. Desuden er det nødvendigt at vælge på forhånd sin fremtidige placering.

Det anbefales at installere drivhuse på sydsiden for god belysning. Under erhvervelsen af ​​drivhuset er det nødvendigt at tage hensyn til det materiale, der er omfattet af det, fordi ikke alle er egnet til permanent brug.

Hvilken hotbed kan bedst løses alene uafhængigt efter deres behov. Men du skal stadig huske, at drivhusets ramme skal modstå forskellige belastninger og være stærke.

Når du vælger den rigtige løsning, skal du ikke glemme, at den ekstra varme forbruger meget strøm. Generelt går varmen gennem strukturens vægge og jorden, og kun en lille del af den er spredt gennem taget.

Af denne grund er det nødvendigt at sikre, at huset er lufttæt på en sådan måde, at det reducerer varmetabet om vinteren. Denne procedure vil betydeligt spare opvarmning omkostninger.

På byggemarkeder kan du købe et klargjort drivhusdesign eller bygge det selv efter dine behov.

Kommentarer fra forbrugere på fora om drivhuse lavet af polycarbonat

I mange år var hun engageret i voksende grøntsager i glaskonstruktioner. For at få en tidlig høst måtte du bruge meget tid og enorm styrke. Når temperaturen i drivhuset faldt, måtte tomater og agurker være dækket af film.

Dette problem blev løst umiddelbart efter køb af et polycarbonat drivhus. Selv om vinteren fryser jorden ikke, varmeovnerne begyndte at blive brugt i de sjældneste tilfælde.

Vi har mange drivhuse på stedet. Manden bygget dem selv, brugte meget tid og energi. Men hvert år var der de samme vanskeligheder - korrosion, da filmen blev revet, så blev skeletet bøjet. Derfor besluttede vi os for at købe polykarbonatkonstruktion. Hun kunne glemme disse problemer.

Agroforum AgroXXI

Drivhuse er bedre, dit råd overholdes.

  • lignende
  • Kan ikke lide det
ogorod 30 jan 2015

  • lignende
  • Kan ikke lide det
kirsty 04 mar 2015

Da jeg var heldig at besvare dit spørgsmål først, begynder jeg med hvad der er værre, ikke bedre. Dårligt - det er her, når der anvendes en tyndvægget åben profil, der ikke dækker vægten af ​​sne og bogstaveligt foldes som et korthus. Det viser sig, at du enten nødt til at rense sneen hele tiden, eller lave en sikkerhedskopi inde i drivhuset, eller du kan slet ikke bruge den, indtil den tunge sne stopper og taget er fjernet til vinteren. Af samme grunde er det dårligt, når afstanden mellem tagrammens dele er mere end en halv meter, og væggene er 70 centimeter.

Hvis du vælger mellem en ramme lavet af rør med runde og firkantede tværsnit, så

Det er bedre at vælge sidstnævnte mulighed, og endnu bedre, at sådanne rør har et tværsnit på mindst 20 * 20. Hvis man vælger til fordel for en sådan kerne, vil det være meget nemmere og hurtigere at gøre det samme ekstra vindue eller lath for at styrke hele drivhuset.

Det buede drivhus er normalt ventileret i enderne, og luften kommer gennem små døre og vinduer. Dette er ikke den bedste løsning, som skal erstattes af et vindue, der ligger på taget fra dets sydside. Derfor er konklusionen, at det er værd at overveje et todelt drivhus.

Hvis materialet selv, så er den mest rentable indstilling polycarbonat, engang dækket og brug næsten uendeligt, min kun nogle gange. Filmen skal ændres hvert år, det tårer hurtigt, slides ud, er mere kedeligt og så videre. Glaset er ok, men kun på væggene, fordi på taget det begynder at knække, hvorfor, jeg vil ikke sige, jeg kender mig ikke. Men faktum er indlysende.

  • lignende
  • Kan ikke lide det
Lisa 08 Mar 2015

Jeg tillader mig selv at indsætte min "piglet": Polykarbonatbuehuset er meget stærkere på sneen, fordi materialet er i bøjet og stresset tilstand. Men i drivhuset, der er lavet et "hus" ligger polycarbonat simpelthen, og derfor er det tungt snefald, du skal sætte over den ekstra polstøtte.
Det forekommer mig, at både profilen og røret er de samme, og alt salt er i tykkelsen af ​​metallet og diameteren. Og stadig: Røret sker ikke lukket, og profiler til hothouses, jeg ser temmelig ofte ud. Det er ikke kun en firkant, men "med et snit". Det er værre, jeg ser. Hmm, det virker som om en eller anden måde vagt udtrykt, hvis det, retter mig, mænd)))))

  • lignende
  • Kan ikke lide det
Tatiana Radoina 11 Mar 2015

Og hvad synes du om pyramidehuse? Stod overfor dem i et af de samme fora og blev glædeligt overrasket over, hvor smukt det er, bare i rummet, kigger på webstedet. Jeg gravede på internettet og fandt ud af at udover skønhed er det også meget praktisk med hensyn til at bruge og dyrke grøntsager, grønne planter og blomster. De skriver, at overophedet luft i sådanne drivhuse ikke akkumuleres omkring planter, og ikke kvæler dem, men rejser simpelthen opad, hvilket skaber et unikt mikroklima.

Rammen er lavet af lette dele, der er mindre i størrelse end dem, hvorfra buede eller to-tumblede drivhuse er samlet. Det viser sig, at filmen eller polycarbonatet vil have mindre, selve designet vil være mobilt og nemt. Og på grund af pyramidformen er det muligt at lave senge i form af tier. På den nederste del kan du plante langvoksede planter og på den øvre - lave statur.

På grund af vægternes store hældning er der konkrete fordele med hensyn til belysning. Om aftenen og om morgenen kommer solens stråler ind i strukturen og afspejles praktisk taget ikke. Men middagsvarmen er slet ikke forfærdelig, fordi strålerne begynder at reflektere, fordi de falder i en vis vinkel. Igen, for en sådan effekt skal pyramiden installeres på et bestemt sted, og det er hele processen, hvor jeg er forvirret.

Pyramidal drivhus giver en minimal skygge, så omkring det kan du stadig bunke alle slags gode. Derudover er det let at organisere luftning, som det er nok til at lave et hul i toppen af ​​strukturen. Det vil være noget som en skorsten, hvorfra varm luft vil undslippe.

Til fugtning kan du bare sætte en spand vand inde i drivhuset, og ikke genere med at skynde ud og så videre. Til alt dette tilføjer jeg, at pyramidhuset er meget smukt, hvis det gøres pænt og med dygtighed.

Hjælp til at vælge et polycarbonat drivhus

Meddelelser om NN.RU - House

Et læsserbesætning. Lastning og losning af lastbiler, vogne, biler, opbevaring, kontor eller lejlighed flytning mv..
Pris: 300 rubler.

Pasika pasik til drejeborde vinyl (drejebord, vinyl pladespiller) Thorens TD125, Thorens TD126, Thorens TD.
Pris: 1 341 gn.

Lej manipulator 10 tons. Enhver form for betaling. Der er ingen output. Der er et cross-country køretøj
Pris: 1 200 gn.

Jeg vil installere rulleportens port. Priserne er minimal
Pris: 1 000 gnid.

8. september vil indbyggerne i Nizhny Novgorod have en fantastisk mulighed.

En bopæl i regionen Nizhny Novgorod modtog en reel sætning for kommentar.

Ved jul i Nizhny Novgorod blev krogen "Hug" lukket. Hun gør det ikke.

Den syvårige Masha Starostina forsvandt for nogle timer siden fra SNT "Berezki-1".

Hothouse hvad bedre anmeldelser

150m er prøver af drivhuse
"Sphere", "Sun", "moskovitiske", selvom prøverne ikke matcher billedet fra stedet, nemlig langsgående forstærkere online mindre selvom de skriver på hjemmesiden, at hver indfald. men for nogle penge. Men det faktum, dog hele omkredsen af ​​bunden af ​​rammen profil 25x25 (Sphere, moskovitiske) (Sun 20x20), dvs.. drivhuset kan nemt sættes på blokke (glem ikke at trække blokkene med ankerbolte), har installatører sagt og indsatser. Afstand mellem buer

1m. Mindst m. polykarbonat vil blive bøjet, men disse drivhuse vil ikke falde bortset fra sneen præcist. "Москвичка" (på Митлайдеру) bare charme, men det er dyrt. Fra internettet: leder rejsewebsted St. Petersborg drivhus "i landet" ud af plastik PVC-rør, først imponeret, men efter at have læst monteringsvejledningen, kort sagt: (?!) "Hvis resultatet er en masse sne" brug for støtte og 6mm polycarbonat, og mere, hvis du glemte at rette med en skrue mindst en forbindelse af taghøjen, firmaet garanterer ikke længere. Mere på internettet faldt over drivhus "Rainbow" Selskabet "Din varm Garden" profil 25x25, langsgående forstærkere ikke 2 som "Sphere", og så meget som 7 (i det mindste i foto fra stedet), og hvordan de skriver hele bue, samt i "kugle" galvaniserede pæle 60cm ned i jorden, og flere (fra reklamer fra stedet), at selskabet gør industrielle drivhuse, med "Rainbow" give en garanti på 10 år. Vobschem skal gå til Moskva Ringvejen og se: ("Sphere" på markedet "gartner", "Rainbow" på Kashirka).
Mine konklusioner: et drivhus, samt en dacha nær store byer "ren type for sjælen." Arc og film - den samme effekt, men stadig langt billigere end markedet (penge til et drivhus, men for den måde - glut selv grøntsager fra markedet kan være), så det er bedre at betaler for meget for en kraftig profil og rystede ikke som stablet sne. Til gengæld er priserne på drivhuse "Reinforced", "Sphere", "Rainbow" omtrent det samme og afviger fra
"DUM" (kiggede 6 meter) på

Hvilket drivhus skal du vælge: en stabil ramme og en pålidelig belægning til en god høst

Sengene med grøntsager tiltrækker sommerboere mere end teenagers computerspil. Spænding sporer til eksperimenter: Jeg vil opleve nye sorter af gulerødder, udvide plantager med jordbær, se efter styrketruer. Hvis stædig courgetter og squash ikke er bange for alvorlige nedskæringer og brændende sol og glædeejere med en stor afgrøde, så lækker peberfrugter og ægplanter udendørs, bærer frugt dårligt og beder om ly. Derfor er der et presserende spørgsmål for alle indgroede gartnere sammen med søgen efter frø og definitionen af ​​plantedatoer: hvordan man vælger et drivhus - pålideligt og bekvemt.

indhold

Video Tips til at vælge et drivhus fra cellulær polycarbonat ↑

Kriterier for valg: det vigtigste er grundlaget og materialet ↑

Løs problemet simpelthen: Forestil dig at du køber et hus. Analogier er klare: Den kommende erhvervelse er også en dyr konstruktion, som jeg gerne vil bruge i lang tid. Det bedste drivhus, som et solidt hus, skal have et godt fundament, tag og vægge, det vil sige: et fundament, en ramme, en dækning.

Hvilken ramme er den mest holdbare ↑

Skeletets styrke - husets "skelet" for planter - sikrer, at hothouse vil glæde dig med hidtil usete frugter i årtier. Den skrøbelige struktur bryder ved den første orkan, og hvis den overlever til vinteren, vil den falde sammen under sneens vægt. Drivhuskorsetter er lavet af forskellige materialer: træ, plast, lette legeringer, stål.

Den skrøbelige ramme vil bryde under snedækket eller med stærke vindstød

  • træ

Miljøvenlig og billig træramme vil skuffe med hurtig forfald, nedbør og brud - i små sommer og svær vinter. Hvis det eneste krav til din konstruktion er billig, skal du stoppe med denne mulighed.

Trærammen skal nødvendigvis behandles mod råtning

  • aluminium

Fordelen ved plast og aluminium legeringer - i elegance, nem og enkel pleje. Men luftstrukturen vil kræve en grundig binding til et mere solid fundament - og det er ekstraomkostninger, desuden er der stor risiko for, at det bliver fladt af vind og sne.

Stålramme "spiller ikke" i noget vejr, samler bare, tjener langt. De bedste og holdbare drivhus er opbygget på basis af galvaniserede stål hjørner - de er ikke korroderede, så en solid struktur vil altid beskytte kæledyr. Samvittighedsfulde producenter skiftede til produktion af beskyttelsesrum med stålramme.

Rammen af ​​drivhuset skal være lavet af galvaniseret profil med en tykkelse på mindst 0,8 mm

Hvorfor drivhusefonden ↑

Erfarne lastbilbønder sætter ikke fremtidens "kontor" direkte på jorden. En klog beslutning skyldes gode grunde - et godt fundament udfører mange funktioner:

  • Det beskytter varme - ifølge de seneste undersøgelser, op til 10%;
  • beskytter metalet mod ødelæggelse;
  • beskytter jorden og strukturen mod regnvandstrømme;
  • tilvejebringer en stabil forankring af slagtekroppen og styrken af ​​strukturen;
  • sparer drivhuse fra frost.

Hælde af en traditionel betonbase, som for nylig blev betragtet som obligatorisk, er en lang og dyr proces. Han vil trætte dine nerver og styrke, tømme veskerne betydeligt og tæppe "binde" bygningen til et sted.

Grundlaget for drivhuset, samlet fra en propoleret stang på en mursten grund

Barbasen er mere rentabel med hensyn til materielle vilkår og foretrækker grøntsager - du vil ændre jorden under planterne og overføre frugthuset frit til frilandene. Træstøtten er velegnet til alle typer strukturer, det vil ikke nedbrydes, hvis du behandler overfladen med antiseptisk imprægnering.

Moderne strukturer med polykarbonatbelægning behøver slet ingen grund. Stål stakes slagtes direkte i jorden, drivhusbuer er fastgjort til deres dyser med selvdrejende skruer.

Muligheder og ulemper ved hver dækningsindstilling ↑

Spørgsmålet om valg er ofte reduceret til bestemmelse af belægningens fordele. Tre fælles materialer: polyethylen, glas, polycarbonat - med de opgaver, der er tildelt dem for at beskytte planter klare sig på forskellige måder.

Glasstruktur slår let og forsinker ultraviolet ↑

Glasrammer er nemme at rengøre, synlig lys og samvittighedsfuldt "varme" indbyggerne i havebygningen. Ulemperne ved dækslet er også tilstrækkelige:

  • tung vægt kræver en forstærket ramme;
  • tab af varme på grund af høj varmeledningsevne
  • trænger ikke ind i ultraviolette stråler;
  • skrøbelighed;
  • risiko for skade fra splinter ved brud
  • arbejdskraft i processen med udskiftning af ark.

Træ drivhus med glas

Derfor lider mange sommerbeboere ikke af det valgte valg, og på den gamle måde foretrækker de polyethylenfilm.

Ny polyethylen er nødvendig hver sæson ↑

Materialet tiltrækker en række faktorer:

  • beskytter planter mod dårligt vejr og frost;
  • transmitterer perfekt lys;
  • meget billigt;
  • praktisk at bruge.

Film drivhus - en favorit mulighed for sommer beboere

Hvis du er klar til at dekorere hver sæson teplichku ny kjole (polyethylen forkæle hurtigt) og forene med konstante kondensat ophobninger på overfladen - og de fører til sygdom grønne venner - en opgave, som Galicien bedre løst. Ønsker du at holde trit med moderne tendenser havearbejde kunst - tage et kig på polycarbonat.

Hele sandheden om "ideel" af polycarbonat ↑

Polycarbonat skyndte sig langsomt ind i landområderne og vandt straks fervent kærlighed til entusiastiske beundrere. Northerners stoppede indpakning af tomater til modning i mørke varme hjørner og begyndte at spise modne saftige frugter direkte fra grenen. Naboer arrangeret en konkurrence: hvem vil erhverve et fashionabelt design før. Hvad forklarer populariteten af ​​hidtil uset dækning?

Hvad hedder polycarbonat

Cellulær polycarbonat er en tolags plastik, inden i hvilke hulrum med luft er anbragt i længderetningen - honningkager. Ved opførelse af drivhuse brug paneler af forskellig størrelse.

Polycarbonat til drivhuset

Fordele ved interessant materiale:

  • smukt udseende;
  • let vægt;
  • Den højeste styrke - glasset er mere end 200 gange klogere;
  • lav varmeledningsevne - luft går ikke ud over designet;
  • lys transmission;
  • Impact resistence - frække drenge med sten og store hailstyler er magtesløse;
  • modstand mod enhver vejrforhold
  • holdbarhed;
  • Mulighed for installation uden fundament.

Hvis dit område er dækket af sne og blæst gennem vindene, er det bedre at sætte strukturen på et fundament og give yderligere støtter til vinteren.

Tricks af drivhuset "bolde" ↑

Håndværkerne skaber usædvanlige huse til lurvede drivhusbeboere: en tre-telt markør, en tunnel, en pyramide... Der er altid populære modeller på markedet: buet og gavl.

Et rektangulært drivhus med tag på to sider giver perfekt lys selv med en overskyet himmel. Den klassiske struktur ser godt ud: strenge lige vægge og en trekantet top.

For drivhuset anses bueformen for at være den bedste: sne og vand ruller ned og ødelægger ikke bygningen, varme opbevares internt

Men et drivhus med en buet ramme slår modstanderen i de vigtigste egenskaber:

  • det er lettere at arbejde med - fraværet af skarpe hjørner hjælper med at lægge belægningen;
  • den er tilpasset alle klimatiske forhold: sne og vand forsigtigt glider på overfladen uden at forårsage skade;
  • Kugleformede genstande beskytter varme bedre end andre.

Så svaret på spørgsmålet, hvilken form for drivhus er bedre, en: buet.

Valget er lavet: vi opsummerer ↑

Den opmærksomme læser har allerede mentalt kombineret det bedste materiale med en pålidelig ramme, forestillet formularen, læg strukturen på fundamentet. Det viste sig at være det bedste drivhus: polykarbonat med galvaniserede buede buer, stangfundament (hvis du vil have dig uden det).

Polycarbonat drivhus: rådgivning fra fagfolk ↑

Lad være med at være doven og omhyggeligt studere egenskaberne af de foreslåede varer. Uagtsomhed i undersøgelsen og aftale med sælgeren, hvis formål er gennemsigtigt - for at tjene alle ærlige og bedrageriske metoder - bliver til ubehagelige overraskelser i udnyttelsesprocessen.

Forsikringer om den store pålidelighed af plastrør er en løgn. Buer af bøjningsrør er i første omgang billigere end galvaniseret, men deres genopretning efter synkronisering under sne vil være dyrt, fordi du skal købe nye rør. Eller demonter drivhuset til vinteren.

Vælg et polycarbonat drivhus, hvis ramme er lavet af galvaniseret stål - bygningen varer mere end 30 år

  • Optimal afstand mellem buer

Rammen med et lille stykke buer tåler enhver belastning, så der burde være mange buer.

Giv op de sammenklappelige buer! Enhver sværhedsgrad vil knuse strukturen i leddene. Massive buer er stærkere og mere pålidelige.

Fokus på tykkelsen af ​​metallet: tynde spidse strukturer kan ikke stå for alvorligheden af ​​sneen

  • Porches og døre

I et polycarbonat drivhus kvæles planterne i varme. Gennem ventilation vil disse konventionelle anordninger fra begge ender af strukturen.

Den brise, der er nødvendig i en varme, kommer til et drivhus gennem de åbne døre

  • Egenskaber af belægningen

Et godt polycarbonat er tykt, fortrinsvis to lag. Materialetykkelse mindre end 4 mm og tæthed under 0,7 passer ikke helt. Svære snestorm og tornadoer modsiges af en belægningstykkelse på mere end 6 mm.

For at forhindre kondensering på arkets inderside udledes et materiale med et særligt lag. Find ud af om der er en konstruktion med sådan polycarbonat til salg. Valget skal behandles ansvarligt.

Strukturen er vigtig for dyrkning af visse afgrøder. Hvis dine planer bruger et hus til forskellige grøntsager og blomster, stop ved det universelle gennemsigtige drivhus.

Færdigfremstillet drivhus dækket med polycarbonat

  • Pakning med sæler

Ved installation skal det sikres, at leddene er helt forseglede, og forseglinger kan hjælpe. Pas på, om de ikke er inkluderet - så spar kun forbrugerne upålidelige virksomheder.

  • Ekstra monteringsdele

Omkostningerne ved et mere komplet sæt vil betale sig med hastighed og kvalitet af samlingen.

Sådan beskytter du dig selv, når du køber ↑

Firmaer-odnodnevok, fik rig på salg af lavkvalitets drivhus, meget. I stræben efter overskud går de til farlige tricks:

  • Brug materiale af dårlig kvalitet og skrøbelige dele;
  • give en billig dækning og et svagt skelet til dyrt, det er bedrageri;
  • forfalskede varerne fra kendte mærker;
  • sælge ufuldstændige sæt.

Din uforsigtighed og overdreven troværdighed kan føre til forvirring og bitter tårer om spildte penge. At finde de nødvendige dele til fastgørelse, revner og korrosion på rammen, begravelse af strukturen under snedækkede affald - listen over mulige problemer kan fortsættes på ubestemt tid.

Drivhuset skal være i overensstemmelse med den generelle stil på dit websted

  • Søg efter varerne på internettet på de reviderede virksomheders officielle websteder;
  • gå "til udforskning" i de store butikker af kendte producenter;
  • stol ikke på forhandlere
  • omgå markederne
  • Kontroller pakkenes integritet og udstyrets overensstemmelse med de tekniske data, der er angivet i manualen.
  • nægter at købe, hvis noget skræmmer dig.

Drivhus - et produkt året rundt, om vinteren får du det med en vægtig rabat.

Når man overvejer, hvordan man vælger et drivhus, overveje, hvordan det vil blive kombineret med andre bygninger, beplantninger, stier. Du er forelsket obihazhivat ringeste stykke af sit fædreland, forestille hans glæde overraskelse gæster med en perfekt egnet til landskabet motivet: "Godt gået, og teplichku" i tune "samlet op!" Har et godt valg, behagelig besvær i et nyt "hus" og enorme høst du !

Forældreforum med mange børn

. og dem, der ønsker at være med i vores rækker

Landbrug ⇒ Hjælp til at vælge et drivhus eller et drivhus

Moderator: Bird

Indlæg af mashaants den lør 20 feb 2011, 15:59

Besked tilfreds med livet »20 feb 2011, 16:22

Indsendt af mashaants den 21. feb 2011 kl. 11:55

Indsendt af lanakondr den 21 feb 2011, 12:01 pm

Indsendt af LADA den 21. feb 2011 kl. 19:05

Tati's besked. »21 feb 2011, 7:27 pm

Indlæg af mashaants på lør 22 februar 2011, 6:26 pm

Tati's besked. »23 feb 2011, 22:05

Indlæg Glad med livet »23 feb 2011, 22:10

Tati's besked. »23 feb 2011, 11:44

Indsendt af Magomet den 10 Jun 2011, 23:33

Meddelelsen er T / ShA "15. juni 2011, 1:18

Indlæg af Leia »10 feb 2012, 16:27

Indlæg af Clair på lør 22 februar 2012, 3:23 pm

Stillingen af ​​detkimoi »24 feb 2012, 2:41 pm

Selskabets drivhus "Fabrik af drivhuse" - feedback

Negativ feedback

Leder efter et drivhus, der ramte selskabets hjemmeside, besluttede at samarbejde med dette firma. Har foretaget ordren på forhånd. Vi modtog et telefonopkald dagen før levering og i et ultimatum informerede de os om, at de ville bringe os til en bekvem tid for virksomheden. Ingen undskyldninger, ingen alternativer tilbydes. Desuden informerede lederen stolt at "de er ikke klar til at tilpasse sig hver enkelt kunde, fordi vi har en stor kø." Service i de værste traditioner af en scoop.
Nå. Held og lykke til dig!

Vi købte en 3x4 hothouse i maj, leveret og indsamlet hurtigt. Men stiftstangen blev skåret i stykker, så leveringen blev udført af en bil. Strålen blev dårligt behandlet med imprægnering. Også de bestilte senge blev ikke leveret. Efter lange forhandlinger med manager lovede at bringe i to dage, snydt de.
Jeg forsøgte at efterlade et svar på det officielle websted - det fungerede ikke. Negativ feedback er blokeret, og positive er skrevet som en fotokopi.

Jeg mødte ikke et mere løs og valgfrit selskab. Han bestilte drivhuset på en bestemt dato den 30. april 2018. De sagde, at to dage før den angivne dato logistik vil ringe tilbage. Selv kaldes den 28. og 29. april, sagde de alting vil være. Og så tavse. Du kan ikke - gør ikke og lov ikke. Vi håber ikke at vende os til andre. Forresten blev ordren accepteret af lederen Diana. Dit billede er simpelthen CLASS.

"Købt" på sitet alt er smukt og det er ikke beæret anmeldelser HB fora og "flyvende" er nu på kontrakt fra 05.04.2018 år, jeg vædde på, at ville komme og sætte op med begyndelsen af ​​alt lovet i morgen.a så helt stoppet besvare telefonopkald, og nu hvis alt kommer sammen
med installationen er det nødvendigt at se på polycarbonat og kvaliteten af ​​metalprodukter. Her var det.

Ved bestilling af drivhus valgte, hvad vi har brug for, størrelse, type af polycarbonat, fundamentet-bjælke 3 stk 6 m.Za alle betalt srazu.Privozyat: polycarbonat ikke strålen allerede skåret, resterne af det 4.-firmaet forlod sebe.Izvineny ikke dozhdalis- Overbevise: Tag hvad de bragte!

Jeg kender dette drivhus ikke af hearsay. Jeg begynder med polycarbonat, formentlig tykk, den ene, som de angiveligt ejer egen produktion. Faktisk er det tyndt tyndt, som pap, har ingen styrke. Tykkelsen er mindre end 4 deklarerede millimeter (børn bruger det faktum, at kunderne ikke bærer kaliper med dem). Og selve udseendet af dette polycarbonat fører til beklagelige tanker om, at gutterne ikke har en plante i Podolsk, men i Kina). Åh, jeg er ked af det. Maid in Chin med limede markeringer af HRT.

Vær særlig opmærksom, når de køber denne polycarbonat, t. Til. Tilbøjelige til at købe lav kvalitet polycarbonat, og ikke give garanti for ledelse, t. Til. Deres opgave at sælge det til dig. Længere på rammen: Rammen på drivhuset er af rigtig god kvalitet, den galvaniserede profil kom til at erstatte stålprofilen, malet med pulverlakering.

MEN! Stil et spørgsmål, når du køber et drivhus om tykkelsen af ​​profilvæggen og lederen med det samme for at sige det mildt - slukavit. Fortæller dig, at vægtykkelsen er 1,5 mm. Og vil bedrage dig. Tykkelsen af ​​deres profil er 1 mm, maksimalt 1,2 mm. Og tykkelsen af ​​profilen påvirker dens styrke. Og du vil ikke være i stand til at måle denne meget tykkelse for øjet. Og også kalibre. Dette bruges også i HRT og råber om den angiveligt endnu ikke opnåede tykkelse på 1,5 mm for en penny. Vær årvågen.

GREENHOUSES ER MEGET EXPENSIVE, IKKE AT SE, HVAD DE SEGER, AT POLYKARBONATEN OG AUTOFILMERNE

Jeg købte et glashus af Kapelka i Saransk, Republikken Moldova. Drivhus 3x6m. Alle betalt i februar 2017. Jeg bestilte levering i maj. Alle bragte, den mængde der blev kontrolleret på fragtbrevet. Ved installationen af ​​drivhuset fandt man, at polycarbonatet har revner og huller. Alt var under filmen. Hvordan man tjekker alt er uklart. Appelleret straks til lederen. Lovet at forstå. Er gået eller har fundet sted 3 måneder. Hverken et svar eller en hilsen.

Kære kunder, hvis du beslutter at bestille et drivhus i dette selskab sørg for at tjekke alt grundigt uden at logge dokumenty.Inache giftes du ikke dobetes sandhed, fordi Dette er en anden by, og Swami vil ikke kontakte fabrikken. En salgschef i denne region kan ikke sige noget forståeligt. Det er en skam for den booriske holdning til kunderne.

Jeg bestilte et drivhus på kontoret, viste tykkelsen af ​​det galvaniserede profilrør, alt fungerede. Forudbetaling af 100% er ikke mærkeligt. Hvor så jeg indså, at det var, at færre fiaskoer fordi bragt et drivhus med rør mindre end 1 mm tyk på kontoret og sige, at det er tilladt, og at de ikke angiver tykkelsen af ​​ingenting og sandsynligvis, at nogen er mindre end 1 mm og kan resultere. Konklusion, når der indgås en kontrakt, er det nødvendigt at angive tykkelsen af ​​metallet. Undlade at se på, hvad der vil ske, og hvor meget det vil forblive, men var utilfreds med sådanne vparivaniyu varer.

Fordele var kun oplagret som de købte om vinteren og opbevaring var gratis.

Kvalitet, de deklarerede varer opfylder ikke kravene, holdningen af ​​ledere efter den nuværende situation.

Købt et drivhus i februar 2017, installeret i slutningen af ​​april 2017. Ved installation blev det angivet, at varerne er af høj kvalitet, og der kræves ingen yderligere pleje. Efter at have undersøgt brugsanvisningen selvstændigt, har vi konkluderet, at al den samme pleje er nødvendig, og vi rensede sneen efter det sidste snefald i begyndelsen af ​​februar 2018. Ankomst til villaen fandt ud af, at drivhuset ikke kan genoprettes. Ved ansøgning til denne organisation med en erklæring om at overveje den aktuelle situation blev de nægtet at de ikke kan hjælpe os, og garantien gælder ikke for denne sag. Kommunikerer med ledere, der begyndte at hævde, at du ønskede en økonomisk mulighed, selv om de selv anbefalede det, når de købte, og navnet "People's Strengthened" siger ikke noget. Jeg skrev en anmeldelse på webstedet for denne producent, men det blev ikke offentliggjort, klart vil ikke forkæle sit omdømme. De tilbød at købe en mere drivhus fra dem, men de vil give os 30 procent rabat. Jeg anbefaler ikke disse drivhuse, kvaliteten taler for sig selv.

Samlet indtryk: Drivhusets frygtelige kvalitet

tyndt metal, svejsepladser er simpelthen tonet.

Bragt i dag. Jeg risikerede at købe uden at se og gætte. Metaldykkelse på 0,7 mm. Galvaniseret hele belægningens tykkelse har intet at måle. Svejseplaceringer er simpelthen malet med sølvmaling. Yderligere vindue er meget lille. Jeg samler mere, men jeg er stadig skuffet.

Samlet indtryk: Det er bedre at kigge efter en anden plante.

Neutral feedback

09.17.16. Jeg købte et drivhus i V.Novgorode.vse som god, men jeg var forvirret, at åbningen af ​​drivhuset på risten, hvor hængsel skruer ikke er i kontakt og dumt tvunget polikorbnat når de forsøger at låse døren eller fortochku.obyasnite hvad prikol.ya ikke en konstruktør

Bestilles også fra dette firma drivhus DROP 3 til 6 meter. Hvad kan jeg sige til sidst. Forudbetaling blev ikke taget. Har bragt på den fastsatte dag. Jeg installerede det selv. 2 huller til fastgørelserne skulle korrigeres. sømene blev svejset og metallet matchede ikke. På dørhængslet var sømmen ikke fuldstændigt svejset. Jeg valgte hauger ved bestilling. Men forældrene ønskede grunden til træet. Jeg skrev til dem på posten om muligheden for at erstatte deres bunker med senge... + skrev, at de var i deres fabriksscotch og ingen rørte dem. + Jeg ønskede at købe et andet 1 vindue med en automatisk enhed.

Til sidst svarede de ikke. Jeg sagtens forstå, at vi er interessante for dem før aflevering pengene... men rådgive nogen er nu et åbent spørgsmål... 1 hånd næsten alt er fint... med en anden fuld Ignorer... givet så meget af en forskel for virksomheden, fordi der ikke er nogen i begge tilfælde er "gaven" ensbetydende med dem. Så nu for nu, uden et ekstra vindue og med et bunkefundament, som jeg ikke har brug for)

Så for eksempel bemærkede jeg, at drivhuset ikke har en "drop" af jumpers under højden, dvs. Med en stærk sidevind vil hovedbelastningen ligge på kuplens dockningselementer. I betragtning af deres størrelse - det er ikke godt. dvs. i det mindste for sig selv ville sætte flere hoppere mellem reoler i en afstand på 30-40 centimeter fra højden.

En anden ting, som jeg ikke forstår, er skruenes skrue direkte ind i profilrøret. Jeg forstår at dette er den brugerdefinerede, men. personligt forvirrer mig

Hvad mere "fanger dit øje". Tværbjælkerne (som løber langs drivhuset inde) er fastgjort til lodrette stolper og ikke til huller. Som følge heraf medfører de strukturelle stivhed, men de er ikke en støtte til polycarbonat. For dig selv, måske ville jeg udfylde dette rum med en træstang, så polycarbonatet læner sig på det. IMHO, så polykarbonat vil mindre "sejle" og blomstre fra sneen.

Jeg købte "fundamentet" for 2 år siden. Leveres som aftalt. Jeg indsamlede mig selv. Det er okay. MEN ikke lang tid! Stedet er ved siden af ​​Peter. Denne sommer i anden halvdel (denne sommer i Skt. Petersborg var på ingen måde solrig og ikke varm), der opstod kondens i alle cellerne. Jeg ikke straks bemærket, at cellen ud af solen helt ind i de ovale huller, som om nogen povyrezal, steder "loft" med disse huller ikke falder ud af sit sæde. Det er, det er ikke huller og ikke brændt. Gledeligt gled nogle venstre polycarbonat. Jeg ringede til min repræsentant. Selvfølgelig præsentere en check. Pass (instruktionen efterlod noget) er, og check-hvem vil gemme den til det "evige" polykarbonat. Det vil være dyrt at ændre det hvert andet år på egen regning.

Så hold check-durilovo venter.

Generelt indtryk: indtrykket er todelt

Positiv feedback

Meget cool drivhuse! Købt drivhus "Base" i 2015, for forældrene til landet, bør det fjerde år af stor sne og behøver ikke ubirat.Vyglyadit som ny, som om bare sætte! Jeg anbefaler!

Vi købte et drivhus i Gatchina "Basis" i januar, i april, fandt de fyre kom Konstantin og Paul har samlet 2 timer, bemærkelsesværdigt, stadig vi købte åbner avtomat.fortochku, stor sjæl gør ikke ondt, at det vil brænde eller fryse, en stor tak til Eleanor, som forståeligt forklarede hvad og hvordan. Lad os tage det, du vil ikke fortryde det. i filen er allerede vores høst.

Jeg købte min mor et drivhus som gave, jeg valgte meget lang tid. Har stoppet valget på dette firma. Mest af alt kunne jeg godt lide drivhuset "Rublyovskaya". Jeg ringede, de fortalte mig alt i detaljer og hørt. Jeg havde brug for et pålideligt stærkt drivhus, fordi før det havde vi fattige kvalitetshuse, som var nok til 1 sæson. Vi besluttede ikke at spare på dette tidspunkt) Vi valgte Rublevskaya 3m ved 6m med en 0,65 tonehøjde og en buet på 25x25. Guys installatører satte det til os i 2,5 timer. Og de fremlagde også krummer for senge! Mor er meget tilfreds, meget hun kunne godt lide drivhuset. Vi venter på foråret at plante tomater i et nyt drivhus :) Mange tak for drivhuset og holdningen til køberne! Du er den bedste!

Naboerne rådede os til at kontakte det klargjorte drivhus. Bestilt via telefon. Bragte os et drivhus næste dag, installeret hurtigt, samlerne arbejdede sammen og professionelt. Vi alle virkelig kunne lide det, drivhuset er fremragende. Det vigtigste er, at det er galvaniseret, så vil det vare længere, og polycarbonat er meget holdbart, af god kvalitet, det bør bestemt ikke bryde. Generelt var vi tilfredse med vores køb, sparer ikke de brugte penge! Takket være fabrikken af ​​klare drivhuse til det fremragende arbejde anbefaler vi nu, at alle dine bekendtskaber kun køber drivhuse fra dig!

Vi købte et drivhus i foråret fra firmaet "fabrikken af ​​færdige drivhuse." Hothouse er meget god, høj kvalitet, lavet af galvaniseret metal. Vi valgte drivhuset i People's Reinforced 3 * 6. Guys installatører arbejdede perfekt, gjorde alt glat og som om de havde gjort det hele deres liv, er det umiddelbart indlysende, at de er professionelle. Vi var meget tilfredse med alt. Harvest har samlet mere end normalt flere gange. Drivhusets varme holder meget godt, polykarbonat med UV-beskyttelse. Vi råder alle sammen!

Fremragende drivhuse! Kvaliteten er fremragende. Tjenesten er fremragende! Hvem skriver forfærdelige anmeldelser eller kommer op med dem, eller det er bare konkurrenter. Da vi købte et drivhus, havde vi ingen problemer og ingen konflikter. Kvaliteten af ​​materialerne er bedst, de kiggede på drivhuset fra naboer af et andet firma, de havde

og polycarbonat er tyndere, og den rustne ramme er allerede blevet 1,5 år senere. Vi købte for et år siden, og der var ingen rust på noget andet sted. Generelt er vi meget tilfredse med drivhuset i dette firma, vi anbefaler det til alle!

Rust viste sig ikke et år senere

Drivhuset i dråben af ​​færdige drivhuse ligger nu på vores dacha. Vi købte det for nylig, for en måned siden, lige før sneen faldt. Samlerne satte drivhuset om et par timer, gjorde alt professionelt uden klager. Drivhuset er højt, fast, meget rummeligt inde. Efter installationen faldt en masse sne den næste dag, og vores drivhus er ligeglad, det koster, og der er absolut ingen sne på det, det glider helt på siderne. Så nu oplever vi slet ikke, at der i vinteren sker noget med hende. Drivhusets struktur ser grundigt ud, buerne er placeret hver 65 cm. Vi var tilfredse med vores erhvervelse.

Langt tænkt at sætte et drivhus ud af polycarbonat eller ej, efter at have læst anmeldelserne stadig besluttet! Efter at have set alle stederne valgte de Factory of Ready Greenhouses og fortryder det slet ikke. Ledere har hjulpet med at vælge det rigtige drivhus, der passer til vores parametre. En fuldt galvaniseret profil, hyppige buer (efter 65cm), polycarbonat er tæt, det trykker ikke igennem. Den næste dag bragte de den. Fornøjet med gaver af ekstra forstærkning og strømpe til planten. Kvaliteten er fremragende, alt kom op, lige nok. Vi ønsker at bestille et drivhus! Naboerne spekulerer allerede på, hvor vi har købt. Tak, du!

En pålidelig ramme, der modstår sne og hagl, god ventilation

knirkede døre ved åbningen

Jeg vil gerne tale om drivhusets tekniske egenskaber fra fabrikken af ​​færdigfremstillede drivhuse, "People's Enhanced" -modellen, som ligesom fabrikanten udtalte fuldt ud retfærdiggjort sig selv. Designet blev købt for 5 år siden. I løbet af denne tid har strukturen modstået en masse atmosfæriske fænomener fra en kraftig sommer hagl til en vinterig is regn. Men efter haglen polycarbonat kunne det stadig ikke stå og nogle gange fik det huller. Men senere var de ikke igennem.

Rammen af ​​drivhuset er lavet af galvaniseret profil med en firkantet sektion. En sådan base modstår perfekt snedækslet af enhver tykkelse. Vi har aldrig renset sneen med magt.

Tal om, at polycarbonat giver dig mulighed for at dyrke planter fra april til oktober, jeg tror, ​​at der ikke er behov for det. Denne tilstrækkelig varme struktur kan modstå foråret frost.

For et par år siden begyndte vi at dyrke agurker og tomater i drivhuset. Som du ved, er dette kvarter ikke meget anbefalet. Men alt viste sig på grund af et godt ventilationssystem i form af ekstra ventilation. Størrelsen på 4 meter er nok for os at lave dåser til hele vinteren.

Absolut anbefale denne solide konstruktion. Hvis hukommelsen ikke ændres, købte vi den til 14 tusind rubler. Jeg tror, ​​at hun i tjenesteårene fuldt ud retfærdiggjorde sig selv.

Samlet indtryk: Fremragende kvalitet, robust konstruktion

Polycarbonat drivhus - anmeldelser

Praktisk og let

Plusser: Letvægts, holdbart materiale.

Testimonial: Polycarbonat drivhuset er et bekvemt middel til at opnå en tidlig høst på dit websted. Er let, er ikke så dyrt som glas og det bryder ikke, bryder ikke, at materialet er elastisk og stram, om vinteren du ikke kan rense sneen - polycarbonat nedenunder bøjninger, men bryder ikke.

Topklasse

Plusser: Komfortabelt moderne.

Ulemper: Ikke billig.

Anmeldelse: Borte er de dage, hvor vi trak filmen på drivhuset, er det meget moderne og rent faktisk sætte drivhuse polykarbonat vi købt sådan det koste os 18.000 rubler en 3 x 6 meter, kvalitativt installeret, det ser flot og moderne, ultraviolet lys gennem materialet brydes og ikke længere stege planterne, varmen er bedre bevaret i et sådant drivhus, giver et bekvemt design dig mulighed for at åbne vinduerne og ventilere drivhuset, vi var tilfredse med.

Meget praktisk

Plusser: Holdbar, smuk, behagelig, velholdt varm.

Anmeldelse: Min mor har længe drømt om en sådan hotbed - fuld længde og rummelig. Polycarbonat drivhuse er ret stærke og stabile. Selvfølgelig kan en stærk hagl bryde igennem arkene, men det er et ekstremt tilfælde. Det er behageligt, at der i et sådant drivhus ikke kun er indgangsdøre, men også åbning af vinduer og produhi. Planter i dem nyder bare liv og gren, som de kan. Og vi glæder os ikke over høsten.

God ting

Plusser: God ting i dattervirksomheden.

Ulemper: Vanskeligt.

Anmeldelse: Ikke engang god, men fremragende til dem, der har deres eget plot eller deres eget hus. At købe på markedet, når du kan vokse dig selv og du ved, at du ikke får nogen forgiftning. Drivhuset er meget godt, at rammen ikke er meget tung og let kan installeres, og filmen er også stærk og vil modstå vejrens vagaries, og prisen er helt acceptabel.

bombe

Svar: Vi lever som i landsbyen og i hjemmet holder vi også drivhuse. Det er meget bekvemt, så er alting dets eget, hjemlige, friske og ikke købe noget på markedet. Her er planterne meget varme, det er godt at dyrke blomster i et sådant drivhus. Men vi sætter tomater i det, agurker. De vokser så hurtigere end i det åbne land.

Topklasse

Erindring: Tidligere i landet lavede vi drivhuse fra gamle vinduesrammer, men fra hvad kun ikke! Og hvis det om sommeren stadig kan udholde sig, så om vinteren går det ikke op i nogen porte! Alt flyver, sags og så videre. Så besluttede jeg at købe et polycarbonat drivhus og fortryder det aldrig. Det har været hos os i 3 år nu, og intet er brudt, det er ikke bøjet, det er bare smukt! Jeg planlægger i nær fremtid at købe et andet sådant drivhus; ).

Praktisk, praktisk

Plusser: Det er praktisk, elastisk, holdbart.

Anmeldelse: I stigende grad begyndte at se polycarbonat drivhuse, besluttede han at blokere filmen til polycarbonat, meget bekvemt, den er fleksibel i en vis udstrækning, godt-cut, fæstner praktisk, holdbart. Mange gange har jeg ved et uheld rørt en trimmer, overfladen blev lidt ridset, men ikke revet. Det sker kun i det, der opstår fugt.

Sotka spb py ligger på stedet - kvaliteten er lav

Plusser: Hurtigt leveret, sagde ordrene lidt.

Ulemper: Se ovenfor. Tidligere et år siden var alt andet. Bedre, sandsynligvis besluttet at bare skære loot. PS På stedet er det skrevet, at cellulær polycarbonat 3 mm ikke bryder sammen med en hammer. Sandsynligvis forveksles med støbt polycarbonat.

Anmeldelse: På webstedet købte sotka-spb.ru et drivhus. Den maksimale snebelastning er angivet til 300 kg / m2 og i fabrikantens pas - højst 180 kg pr. M2, så uden garanti. Fabrikantens garanti gælder heller ikke for rust under drift, og på alle dele af den leverede stålkonstruktion er der strimler uden beskyttende belægning med zinkcoating. Også elementerne i metalstrukturen kom med mange bukser på røret 40x20 mm. Betalt en service til skæring af polykarbonatpaneler til... Mere

Pålidelig og nem at montere

Anmeldelse: Jeg tog et intensiveret drivhus (Glashus på Stancionnaya Street, 58/1). Jeg indsamlede det selv, alt tog omkring tre dage. Selv rådgivet i butikken af ​​deres forsamling, men i virkeligheden intet militær i dette var det ikke. Undervisningen er meget let kompileret. Hvorfor tog den styrket, jeg synes det er forståeligt, i vores vinterdele alvorligt. Han lagde ingen rekvisitter. Som følge heraf var det perfekt at vinde, indtil nu er alt fint. Hvor meget jeg ikke ved, jeg fik at vide at omkring 30 år vil vi se.

Jeg er glad

Plusser: Kraftfuldt!

Ulemper: Nej.

Anmeldelse: Jeg vil gerne skrive en anmeldelse om polycarbonat drivhuse. Havde en bitter oplevelse af det eksisterende drivhus fra snebelastningen. Derfor var udvælgelsen af ​​drivhuset meget omhyggeligt. Jeg rejste en masse butikker og produktioner, læste mange anmeldelser på internettet, og endelig fandt drivhuset, jeg ledte efter, drivhuset hedder "Atlant". Jeg passer ikke eller renser sneen af ​​det. Alt er fint! Jeg anbefaler til alle!

Polycarbonat drivhuse er gode, men de står godt

Plusser: Stærk og ingen problemer med dem.

Ulemper: Pris.

Husk: Siden debatten om emnet er bedre - glasshuse eller polycarbonat ophører ikke, skriver jeg min mening ud fra min egen erfaring. Jeg er sket med at håndtere hushushuse, jeg har ikke købt det selv, jeg har stadig glas. Min bror købte et glashus for tre år siden. Glaset har været gennemboret flere gange i løbet af disse tre år, rammen står, fundamentet har gjort det til en solid en. Og min bror for denne gang ingen problemer, jeg troede, at polycarbonat ville blive slået, men alt er i orden. Og dette... Mere

Sibirisk drivhus er godt

Plusser: Slidstærk ramme.

Ulemper: Nej.

Husk: Vi bruger sommer hovedsageligt på dacha, som ikke kun er et hvilested, men også en god høst. Derfor forsøger vi at slippe af med unødvendige og unødvendige arbejder på installationen af ​​præfabrikerede drivhuse hvert år, og endnu mere vil ikke bekymre os om, at afgrøden kan fryses i frost. Så vi købte to drivhuse med polycarbonat "Siberian Galicia« 6 meter og 4 meter for squash, aubergine og tomat dværg Denne drivhus er 'ny', og den er forstærket ramme. Med sin... Mere

En ting praktisk

Plusser: Alt beskrevet ovenfor.

Ulemper: Svagt design til vintrene.

Tilbagemelding: Vi gav vores bedstemor et sådant drivhus. De troede, at det ikke ville vare et år, men det var allerede 3! Om sommeren er det en fornøjelse at arbejde i det, der er en dør og vinduer til luftning. Det vigtigste er, at rammen var lavet af rustfrit stål! Og så er der fakes. Det vigtigste er at sætte søjlerne på søjlerne på bruden, og derefter under den våde sne brækkede den ned på rådsrådet.

Frygtelig service og svig

Ulemper: Kundeservice, ufuldstændigt produkt, montering.

Testimonial: Jeg bestilte et drivhus til et drivhus i agronomi. her http://agronovation.ru. Først opstod problemet med samlerne, det blev et problem for dem at grave bunkerne på den krævede dybde, de tilbød at lægge mursten selv. Når man forsøgte at sortere gennem ordrenes tjeneste, nægtede lederen at hjælpe, sagde, at han var uvidende om installationsproblemerne, og han havde ikke telefonplukere, som blev foreslået at håndtere sig selv. Vær forsigtig med at bringe ufuldstændige varer på stedet til at erklære gaver, de må ikke blive bragt. På tilbudet... Mere

Fremragende assistent

Plusser: Let gennemsigtig, stærk.

Ulemper: Dyr ved køb.

Recall: En god mulighed for at dyrke dine egne tidlige grøntsager. Pålidelig, vinden blæser ikke filmen, fordi den ikke gør det. Polykarbonat kan over tid overophedes i solen og derefter bryde af det afhængigt af dets kvalitet. Men grøntsagerne vokser i et sådant drivhus er en fornøjelse.

Anmeldelser til Greenhouse Polycarbonate
Varer til haven og hytterne.

Yderligere Publikationer Om Planter